Αλλάζουν ημερομηνίες στη Formula E λόγω WEC;

Νίκος Τσιώκος
Αλλάζουν ημερομηνίες στη Formula E λόγω WEC;
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να έχουμε αλλαγή ημερομηνίας στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της νέας σεζόν της Formula Ε (δύο σε Μόντρεαλ και δύο σε Νέα Υόρκη) λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Με τέσσερις αγώνες, από δύο σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη στις 15-16 και 29-30 Ιουλίου, αντίστοιχα, θα τελειώσει η νέα σεζόν της Formula E. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή στις ημερομηνίες αυτές. Ο λόγος είναι ότι οι υπεύθυνοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής όρισαν τον αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ το διήμερο 15-16 Ιουλίου, δηλαδή όταν είναι προγραμματισμένοι τα δύο ιΠρι στο Μόντρεαλ.

Ο λόγος, βέβαια, είναι ότι έξι από τους πιλότους του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία με μονοθέσια που χρησιμοποιούν μόνο ηλεκτρονικούς κινητήρες συμμετέχουν και στο WEC. Ο λόγος για τους Λούκας ντι Γκράσι, Σεμπάστιαν Μπουέμι, Στεφάν Σαραζάν, Σαμ Μπερντ, Άνταμ Κάρολ και Λουάκ Ντιβάλ, οι οποίοι... παίζουν μπάλα σε αμφότερες τις κατηγορίες.

Πάντως, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους προαναφερθέντες αγώνες, όπως δήλωσε ο Αλεχάντρο Αγκάγκ στην ιστοσελίδα motorsport.com. «Ορίζουμε την ημερομηνία της ανακοίνωσης αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να γίνει τον Σεπτέμβριο, αλλά θα επιβεβαιωθεί, όταν θα ανακοινώσουμε τα πάντα τις επόμενες ημέρες.

Θα δείξουμε τον σχηματισμό της πίστας επίσης θα οριστικοποιήσουμε την τελική και ακριβής ημερομηνία επειδή παίζουμε με τις ημερομηνίες λόγω του Μόντρεαλ με το WEC και θα πρέπει να συμβουλευτούμε τις ομάδες τι θέλουν να κάνουν. Πρέπει να τις ακούσουμε», είπε το αφεντικό της Formula E.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!