Φθηνά τη... γλίτωσε ο Σόλμπεργκ

Πέτρος Πιτσίνης
Φθηνά τη... γλίτωσε ο Σόλμπεργκ
Τυχερός στάθηκε ο Πέτερ Σόλμπεργκ, όταν σε έναν αγώνα Rallycross είχε ένα σοβαρό τρακάρισμα και βγήκε... σώος από το αυτοκίνητο.

Μετά τον τερματισμό στον αγώνα Rallycross του Καναδά, ο Σουηδός οδηγός Άντον Μαρκλαντ, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στα εμπρός φρένα του Volkswagen του και «έπεσε» με ταχύτητα πάνω στο Citroen DS3 του Πέτερ Σόλμπεργκ. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, ο Νορβηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

«Αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα, σίγουρα. Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Μαρκλαντ με χτύπησε με περίπου 140 χλμ./ώρα στο κοντέρ, ενώ εγώ πήγαινα με 35 χλμ./ώρα. Είδα τον Χάνσεν (νικητή του αγώνα) να πανηγυρίζει οπότε έκοψα και μετά αισθάνθηκα το τρακάρισμα. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, είμαι εντάξει αλλά πάρα πολύ ταλαιπωρημένος. Το αυτοκίνητο από την άλλη δεν είναι και τόσο καλά, η ομάδα μου έχει τεράστια δουλειά για να το ετοιμάσει για τη Γαλλία. Είναι τόσο κρίμα, σκοράραμε τόσους πόντους και κέρδισα τον ημιτελικό και τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε τόσο πολύ για να εκκινήσουμε» ήταν τα λόγια του Πέτερ Σόλμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!