Προ των πυλών το Subaru Levorg STi (video)

Προ των πυλών το Subaru Levorg STi (video)
Η «καυτή» έκδοση του στέισον βάγκον της Subaru έρχεται, με την υπογραφή STi να υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.

Με το λανσάρισμα των STi μοντέλων, η Subaru στοχεύει στο πιο σκληροπυρηνικό κοινό που έχει για προτεραιότητα μεταξύ άλλων και την οδηγική ευχαρίστηση. Τώρα ετοιμάζει την αντίστοιχη έκδοση για το Levorg, ένα στέισον βάγκον μοντέλο με μεγάλους χώρους και δυναμική σχεδίαση. Φυσικά αυτό δεν είναι έκπληξη καθώς εκτός από το Impreza, έχουν δεχθεί κι άλλα οικογενειακά αυτοκίνητα της εταιρείας τις περιποιήσεις του τμήματος STi στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα το SUV Forester.

Ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε ακόμη, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε περισσότερο «φως» και ίσως, την επίσημη παρουσίαση. Πάντως, δεν αποκλείεται κάτω από το καπό να βρίσκεται το γνωστό μπόξερ σύνολο που με τη βοήθεια του τούρμπο, αποδίδει περίπου 300 ίππους, «δανεικό» από το αντίστοιχο Impreza WRX STi. Το πιο γρήγορο Levorg αναμένεται να βγει στην παραγωγή από το ερχόμενο καλοκαίρι. Δείτε το βίντεο, αν και είναι πιθανό αυτά που λένε οι παρουσιαστές να σας φαίνονται λίγο «Κινέζικα». Σε αυτή την περίπτωση, ενεργοποιήστε τους υπότιτλους (που δεν μεταφράζουν ακριβώς, ωστόσο) από τις ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!