Μπήκαμε στα άδυτα της ομάδας της Ferrari! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Μπήκαμε στα άδυτα της ομάδας της Ferrari! (vid)
Το γκαράζ της Ferrari άνοιξε τις πόρτες του και αποκαλύπτει μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του, που δείχνουν τι υπάρχει πίσω από τα μονοθέσια των δύο οδηγών!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπαίνοντας στην «καρδιά» της ομάδας της Ferrari, το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι τα ακουστικά στον τοίχο, ένα για κάθε μέλος του τιμ. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ωστόσο είναι ο χρωματισμός του φωτισμού, που με το πράσινο, το άσπρο και το κόκκινο σχηματίζουν την ιταλική σημαία!

Ύστερα βρισκόμαστε στο νευραλγικό σημείο του γκαράζ, η γωνιά των μηχανικών δηλαδή, που παρακολουθούν το κάθε τι και δίνουν τις πολύτιμες οδηγίες. Εκεί γίνεται όλη η δουλειά πάνω στο αυτοκίνητο και οργανώνονται οι κινήσεις, με κάθε έναν να κοιτάει τη δουλειά του.

Υπάρχει υπεύθυνος για το αυτοκίνητο, τον αγώνα, τον κινητήρα, τα ηλεκτρονικά, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και πολλοί ακόμη! Όπως εξηγείται στο βίντεο, η αριστερή πλευρά είναι πάντα του Κίμι Ραϊκόνεν και η δεξιά του Σεμπάστιαν Φέτελ, κάτι που δεν αλλάζει σε κανένα Γκραν Πρι.

Στη συνέχεια, επιδεικνύεται ο εξοπλισμός HANS που προστατεύει τους πιλότους της μάρκας και συνδέεται με το κράνος τους, ενώ λίγο μετά βλέπουμε από πολύ κοντά μέρος των βασικών χαρακτηριστικών του μονοθεσίου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η... κουζίνα του γκαράζ, που παρέχει την απαραίτητη τροφή στους πιλότους και στο βίντεο βλέπουμε το γεύμα που προορίζεται για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!