Εμπειρία για μικρούς και μεγάλους το 9ο Motor Festival (pics)

Gazzetta team
Εμπειρία για μικρούς και μεγάλους το 9ο Motor Festival (pics)
Το 9ο Motor Festival στα Γιάννενα θα είναι εμπειρία ζωής για μικρούς και μεγάλους, καθώς θα έχουμε test drive, αλλά και τηλεκατευθυνόμενα.

Για ένα διήμερο (30/9-1/10) στα Γιάννενα ετοιμάζεται το Motor Festival. Αυτή θα είναι η 9η εκδοχή της μεγαλύτερης γιορτής των δύο και των τεσσάρων τροχών στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι μία εμπειρία ζωής για μικρούς και μεγάλους στο ΠΕΑΚΙ.

Αυτό διότι θα υπάρχει η δυνατότητα για test drive με τα νέα μοντέλα της Opel by «Tolis Motors», καθώς και νέα μοντέλα των μηχανών SYM και Modenas by «Moto Siomos», που είναι υποστηρικτές του event.

Βέβαια, αναφερθήκαμε και στους μικρούς φίλους, για τους οποίους θα υπάρχει η δυνατότητα για ένα ξεχωριστό test drive με τηλεκατευθυνόμενα φορτηγά, αγωνιστικά αυτοκίνητα και ελικόπτερα. «Δίπλα μας θα είναι ο πιο ιστορικός Σύλλογος μοντελιστών. Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων! Φέρτε τα παιδιά σας και ελάτε να γίνουμε μια παρέα!», είπε ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζά.

Η 9η εκδοχή, λοιπόν, υπόσχεται πλούσιο θέαμα, με Drift Show, «Γύρο του θανάτου», Drag Star, Rally Cars, Free Style Motocross, 4X4, Truck Show, Δεξιοτεχνία, Kick Boxing, Fighters, Fire Show, Dancers, Djs Party, πυροτεχνήματα, διαγωνισμούς, Car Wash και Burn Out. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι όλα θα ξεκινήσουν στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου με το Opening Party.

Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!