Θα την ακούσεις με αυτή τη Lamborghini

Πέτρος Πιτσίνης
Θα την ακούσεις με αυτή τη Lamborghini
Αυτό το σύστημα αναπαραγωγής ήχου από φορητές συσκευές είναι τόσο ίδιο και τόσο προηγμένο, όσο και τα αυτοκίνητα της Lambo. Αλλά και αντίστοιχα ακριβό.

Το Esavox θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα της Lamborghini και είναι κατασκευασμένο από την επίσης ιταλική iXOOST, με τα ίδια υψηλά στάνταρ και εξωτικά υλικά. Παρότι είναι μόλις ένα docking station για την αναπαραγωγή μουσικής από φορητές συσκευές και smartphone, κοστίζει 25.600€. Με τα ίδια χρήματα αγοράζεις ένα Ford Focus ST 200 ίππων και παίρνεις και ρέστα που σου επιτρέπουν να αγοράσεις μερικά απλά docking stations.

Διαθέτει πολυκάναλο ήχο 6.1 και τα μεγάφωνα τα οποία διαθέτουν ειδική ανάρτηση και κεραμική επίστρωση, εδράζονται σε ένα πλαίσιο από ίνες άνθρακα -ακριβώς όπως και αυτό μιας Aventador. Οι τέσσερις απολήξεις εξάτμισης δεν βγάζουν καυσαέρια, είναι όμως original και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο φιλοξενούν τα μεγάφωνα υψηλών συχνοτήτων και οι άλλες δύο αποτελούν το bass reflex του τεράστιου υπογούφερ.

Τα μεγάφωνα των μεσαίων συχνοτήτων μιμούνται τα πίσω φώτα των Lambo και φυσικά η σχετική σήμανση των αυτοκινήτων της φίρμας ολοκληρώνει την απόλυτη ταυτότητα. Το σύστημα δεν το λες φορητό, καθώς η υψηλή απόδοση έχει το κόστος της και αυτό είναι το βάρος. Έτσι, εκτός από την τιμή που σε καθηλώνει, τα 53 κιλά και το πλάτος των 1,2 μέτρων καθιστούν το Esavox ένα δύσκολο στην τοποθέτηση σύστημα ήχου. Αυτό όμως είναι το τελευταίο που θα σκεφτεί ο υποψήφιος αγοραστής του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!