ΚΤΜ: Ετοιμάζει νέα έκδοση GT στο 890 Adventure (vid)

Κώστας Παστρίμας
ΚΤΜ: Ετοιμάζει νέα έκδοση GT στο 890 Adventure (vid)
Το επόμενο 890 Adventure θα είναι προσανατολισμένο στο ταξίδι και τις μεγάλες αποστάσεις.

Η KTM γνωρίζει καλά πως να κατασκευάσει μοτοσικλέτες οι οποίες θα σε διασκεδάσουν σε κάθε διαδρομή και όλα της τα μοντέλα έχουν υψηλό επίπεδο fun factor. Ένα από τα μοντέλα που έχει «κερδίσει» το κοινό της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης, είναι το 890 Adventure το οποίο συνδυάζει όλα τα υπέροχα στοιχεία οδήγησης ενός μοντέλου KTM με προσανατολισμό στις εκτός δρόμου διαδρομές και την περιπέτεια.

KTM 890 Adventure GT

Το επόμενο βήμα για το 890 Adventure όπως όλα δείχνουν θα έχει να κάνει με τις μεγάλες αποστάσεις και το ταξίδι. Η αυστριακή φίρμα ετοιμάζει μια νέα έκδοση της μοτοσικλέτας η οποία θα ρίξει το βάρος της στην άνεση, την προστασία του αναβάτη και την καλύτερη ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μοντέλο τουρισμού. Η μάσκα θα είναι μεγαλύτερη για καλύτερη προστασία, το ρεζερβουάρ πιο μεγάλο για καλύτερη αυτονομία, ενώ το φτερό στον εμπρός τροχό θα είναι χαμηλό αφήνοντας το ψυγείο πιο εκτεθειμένο.

KTM 890 Adventure GT

Η μορφή της νέας μοτοσικλέτας θα γέρνει περισσότερο προς τη μεριά του Super Adventure 1290, ενώ είναι πιθανό ο εμπρός τροχός να είναι 19 ιντσών για καλύτερη συμπεριφορά στην άσφαλτο. Η KTM, εκτός από το 890 Adventure έχει αρχίσει να δουλεύει και πάνω σε ένα 890 Duke GT το οποίο θα είναι το μικρό αδερφάκι του Super Duke 1290 GT που παρουσιάστηκε το 2022.

KTM 890 Adventure GT

Όπως και να έχει, ένα μοντέλο με τα κορυφαία χαρακτηριστικά του KTM 890 Adventure προσανατολισμένο στις πιο all-around δυνατότητες, σίγουρα θα γίνει αποδεκτό με ενθουσιασμό. Άλλωστε η κατηγορία μέχρι στιγμής έχει μεγάλο ανταγωνισμό και σοβαρές προτάσεις όπως το Yamaha Tracer 9, το BMW F900XR και το Ducati Multistrada V2 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η παρουσίαση της έκδοσης Rally του 890 Adventure.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!