Formula 1: Η Haas παρουσίασε το πρώτο μονοθέσιο της νέας εποχής

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Η Haas παρουσίασε το πρώτο μονοθέσιο της νέας εποχής
Η Haas έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε το χρώμα και το σχεδιασμό του μονοθεσίου της για τη σεζόν του 2022.

H Haas έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που έδειξε το καινούριο της μονοθέσιο. Οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς είναι μεγάλες φέτος και ως συνέπεια τα μονοθέσια δείχνουν αρκετά διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια.

Haas VF-22

Η αμερικανική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ψηφιακές εικόνες, που για πρώτη φορά μας δείχνουν πώς θα είναι τα νέα μονοθέσια. Η Haas VF-22 είναι το πρώτο μονοθέσιο που σχεδιάζεται και παράγεται από την αμερικανική ομάδα από το νέο γραφείο σχεδιασμού της στο Μαρανέλο.

Haas VF-22

Η Haas έχει διατηρήσει το λευκό, κόκκινο και μπλε σχεδιασμό που υιοθέτησε πέρυσι μετά την άφιξη του βασικού χορηγού Uralkali, ο οποίος είναι επίσης ο κύριος υποστηρικτής του Νικίτα Μαζέπιν. Ο Ρώσος οδηγός θα αποτελέσει δίδυμο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον Μικ Σουμάχερ.

Haas VF-22

Ο επικεφαλής της ομάδας, Γκούντερ Στάινερ, δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό που γνωρίζουμε ότι η VF-22 θα είναι στην πίστα σύντομα. Όλοι ξέρουμε για τι είναι ικανή η ομάδα, το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, και με αυτό το νέο μονοθέσιο, που γεννήθηκε από ένα εντελώς νέο σετ κανονισμών και έχοντας μια νέα ομάδα σχεδιασμού, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους και τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος: να φέρουμε το νέο μονοθέσιο στην πίστα. Η περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, αλλά είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα μας δει ξανά να διεκδικούμε αποτελέσματα με τη VF-22».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!