Αγοράζεις μοτοσικλέτα BMW και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αγοράζεις μοτοσικλέτα BMW και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (vid)
Η BMW Motorrad Hellas προσφέρει πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα νέα μοντέλα της.

Η BMW Motorrad έκλεισε το 2021 με νέο ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Γερμανοί έκαναν το θαύμα τους και με σωστό σχεδιασμό κατάφεραν να παραδώσουν μοτοσικλέτες τη στιγμή που τα περισσότερα εργοστάσια χτυπήθηκαν ισχυρά από την έλλειψη ημιαγωγών και την πανδημία.

bmw motorrad

Για το 2022 η BMW Motorrad Hellas προχωράει σε μια σημαντική προσφορά στους πελάτες της. Ο αγοραστής οποιουδήποτε νέου μοντέλου μοτοσικλέτας ή scooter, θα απολαύσει πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Το διάστημα παραγγελίας αρχίζει από την 1η Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2022, ενώ η εγγύηση ισχύει ανεξάρτητα με την ημερομηνία παράδοσης του μοντέλου.

bmw motorrad

Η BMW περιλαμβάνει στη συγκεκριμένη ενέργεια και τα νέα μοντέλα τα οποία θα λανσαριστούν στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Η νέα γκάμα των K1600 με τα εξαιρετικά K1600GT, K1600GTL και K1600Bagger εντάσσονται στην προσφορά, ενώ και τ πολυαναμενόμενο CE 04 θα έχει πέντε χρόνια εγγύηση αν το παραγγείλει κάποιος μέχρι το τέλος Μαρτίου.

bmw motorrad

Ιδιαίτερα για το ηλεκτρικό scooter CE 04 υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία καθώς πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον μοντέλο. Ιδιαίτερα ο φουτουριστικός σχεδιασμός του, αλλά και οι καινοτόμες λύσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον εκείνων που θέλουν ένα πολύ ξεχωριστό όχημα για τις αστικές μετακινήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων της BMW Motorrad.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!