Βράβεση για την Kymco στα e-volution Awards 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Βράβεση για την Kymco στα e-volution Awards 2022 (vid)
Η Moto Trend SA, εισαγωγέας της Kymco στην Ελλάδα, ξεκινάει τη νέα χρονιά λαμβάνοντας ένα σημαντικό βραβείο.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Kymco στην Ελλάδα διαπρέπει στα βραβεία e-volution Awards 2022. Η εταιρεία Moto Trend SA, η οποία είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Kymco στην Ελλάδα, βραβεύτηκε με το Bronze Award στην κατηγορία Best in Auto, Moto & Parts για την προηγμένη ιστοσελίδα της.

Τα e-volution Awards έχουν να κάνουν με την αριστεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση. Η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει το όραμα της εταιρείας για έναν μοντέρνο ψηφιακό κόσμο που αντανακλά την φιλοσοφία Win My Heart της Kymco.

kymco

Για το 2022 η Kymco έχει να προσφέρει μια σπουδαία γκάμα μοντέλων με κορυφαίο το νέο crossover scooter DT-X360. Πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις έχουμε στην ναυαρχίδα AK550 ST για περισσότερη άνεση και πολυτέλεια, ενώ έρχεται και το νέο Agility 350 να αναζωπυρώσει την οικογένεια του δημοφιλούς scooter. Μην ξεχνάμε και τα ηλεκτρικά μοντέλα Ionex της Kymco που μπαίνουν στο παιχνίδι της αστικής μετακίνησης, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικά μοντέλα τα επόμενα χρόνια στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης χάρη στη συνεργασία με την Harley Davidson και την Livewire.

H Κα Μαρία Ροτσάκη, υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της Moto Trend SA, δήλωσε σχετικά με την βράβευση: «Είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά που για δεύτερη συνεχή χρονιά η Kymco απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα e-volution Awards. Κάτι τέτοιες δύσκολες χρονιές είναι που τα βραβεία έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη Moto Trend και τους ανθρώπους της. Προσαρμοστήκαμε στη digital εποχή με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά η σημαντικότερη αξία για την εταιρεία μας, με motto το “Win my heart”, είναι να μιλήσουμε στις καρδιές τους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!