'Eκλεστον: «Η Mercedes κάνει bullying στον Μαξ»

Κώστας Παστρίμας
'Eκλεστον: «Η Mercedes κάνει bullying στον Μαξ»
Ο Μπέρνι Έκλεστον ξαναχτύπησε, λέγοντας ότι η Mercedes εφαρμόζει τακτικές εκφοβισμού στον Φερστάπεν.

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Λούις Χάμιλτον έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, με έναν μόνο αγώνα να απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν και τους δύο διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 να είναι ισόβαθμοι. Ιδιαίτερα μετά το πιο πρόσφατο GP στη Σαουδική Αραβία, που περιλάμβανε άλλη μία σύγκρουση ανάμεσα στους δύο, η ένταση ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» ανέβηκε ακόμα περισσότερο.

Πολλοί από όσους παρακολουθούν την εξέλιξη του πρωταθλήματος έχουν πάρει θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, χρησιμοποιώντας διάφορα -αγωνιστικά και μη- επιχειρήματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν οι δηλώσεις που έκανε ο Μπέρνι Έκλεστον στο AFP, στις οποίες κατηγόρησε τη Mercedes ότι κάνει bullying στον σχετικά νεαρό και άπειρο (σε σύγκριση με τον Χάμιλτον) Φερστάπεν.

«Ο Μαξ (Φερστάπεν) είναι ένα παιδί μπροστά στον Λούις (Χάμιλτον) και το χειρότερο είναι ότι ο Λούις έχει μια ολόκληρη καμπάνια δημοσιότητας να δουλεύει γι' αυτόν. Έχουν τον Μαξ συνέχεια στην πίεση και επίσης οι αγωνοδίκες ασχολούνται συνέχεια γιατί ο Τότο (Βολφ) πηγαίνει όλη την ώρα στον Διευθυντή Αγώνα. Ο Μαξ έχει να αντιμετωπίσει περισσότερα από έναν αγώνα γιατί τους έχει όλους αυτούς να τον κυνηγούν. Του κάνουν bullying και δεν παίζουν δίκαια. Αυτά είναι παιχνίδια ψυχολογίας», είπε ο 91χρονος Βρετανός.

Image credit: Red Bull

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!