Ρόσμπεργκ: «Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τους Χάμιλτον και Φερστάπεν»

Ρόσμπεργκ: «Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τους Χάμιλτον και Φερστάπεν»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πιστεύει πως οι διεκδικητές του φετινού Πρωταθλήματος Οδηγών της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, βρίσκονται σε ένα δικό τους επίπεδο οδηγικά, ενώ επιπλέον επέλεξε αυτόν που πιστεύει πως θα κατακτήσει τον Τίτλο.

Το 2021 είναι μια ιδιαίτερη σεζόν για τη Formula 1, με τους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν να δίνουν μια τρομερή μονομαχία για το ποιος θα αναδειχθεί Πρωταθλητής. Οι οδηγοί των Mercedes και Red Bull racing κυριαρχούν καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν και με 5 αγώνες να απομένουν στο 2021, η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 12 βαθμοί.

Η κατάληξη του φετινού Πρωταθλήματος είναι ακόμα άγνωστη και λίγοι είναι αυτοί που θα πόνταραν από τώρα. Όμως κάποιο είναι πιο τολμηροί από άλλους.

Ο πρώην οδηγός και Πρωταθλητής της Formula 1, Νίκο Ρόσμπεργκ επέλεξε τον οδηγό που πιστεύει πως θα κατακτήσει το φετινό Τίτλο. Ο Γερμανός δίνει την ψήφο του στον πρώην teammate του, Λιούις Χάμιλτον κι εξηγεί το γιατί. «Θα πόνταρα προσωπικά στον Λιούις. Λόγω της εμπειρίας του και του παρελθόντος καταφέρνει πάντα να κερδίζει».

hamilton verstappen

Όμως ο Ρόσμπεργκ τόνισε πως το επίπεδο των δύο οδηγών είναι το καλύτερο στην ιστορία, έχοντας τεράστια διαφορά σε σχέση με το υπόλοιπο grid. «Τα μονοθέσια είναι ίδια, οι οδηγοί είναι στο ίδιο επίπεδο και αμφότεροι είναι σε άλλο κόσμο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Κανείς δεν μπορεί να τους πλησιάσει. Θα είναι πολύ κοντά στους τελευταίους αγώνες, θα γίνουν πολλά. Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά το Όστιν. Βλέποντάς τους, μπορώ να καταλάβω το επίπεδό τους. Είναι και οι δύο στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία. Είναι απίστευτοι, αξίζουν τεράστιο σεβασμό».

O επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το GP Μεξικού στις 5-7 Νοεμβρίου από την πίστα Οτόντρομο Ερμάνος Ροντρίγκεζ.

Image credit: Mercedes-AMG, redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!