Ford «Lifesavers» στη Σλοβενία, όπου η πυρόσβεση είναι οικογενειακή υπόθεση (vid)

Ford «Lifesavers» στη Σλοβενία, όπου η πυρόσβεση είναι οικογενειακή υπόθεση (vid)
Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Lifesavers», στο οποίο παρακολουθούμε την ιστορία μιας εθελόντριας από τη Σλοβενία που ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση στην Πυροσβεστική.

Το 2021 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, με τις φωτιές να προκαλούν τεράστιες καταστροφές στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι πυροσβεστικές δυνάμες δοκιμάστηκαν στα όριά τους, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες. Η βοήθεια που στείλανε άλλες χώρες ήταν ιδιαίτερα σημαντική, στην προσπάθεια κατάσβεσης των πύρηνων μετόπων.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Lifesavers» της Ford, ακολουθούμε την ιστορία της Τάσα Γκρέγκορν, φοιτήτρια στο τμήμα γραφιστικής και πολυμέσων, η οποία παράλληλα υπηρετεί ως εθελόντρια στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ποστόινα, στη Σλοβενία, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας, της θείας και του θείου της. Δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο, αφού σχεδόν όλες οι οικογένειες στη Σλοβενία έχουν κάποιον δικό τους εθελοντή πυροσβέστη σύμφωνα με την Τάσα.

Ford Lifesavers

«Lifesavers» της Ford που εξετάζει ποιο είναι το στοιχείο που εμπνέει τους ήρωες των ευρωπαϊκών ομάδων διάσωσης να ριψοκινδυνεύουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους άλλους. Είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για εθελοντές που αφιερώνουν το χρόνο τους, με κοινά χαρακτηριστικά το θάρρος και την ενσυναίσθηση, κάνουν τη διαφορά σε στιγμές επείγουσας ανάγκης.

Ας δούμε το παράδειγμα της Σλοβενίας μέσα από το έκτο επεισόδιο της σειράς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!