To νέο επεισόδιο της σειράς «Lifesavers» της Ford παρουσιάζει τον Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό (vid)

To νέο επεισόδιο της σειράς «Lifesavers» της Ford παρουσιάζει τον Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό (vid)
H Ford δημοσίευσε το νέο επεισόδιο της σειράς «Lifesavers» με τίτλο «Ανθρωπιά και ηρωισμός» και ακολουθεί το Βαβαρικό Ερυθρό Σταυρό στις δύσκολες και απαιτητικές αποστολές που καλείται να λάβει εις πέρας.

Το τελευταίο βίντεο της σειράς «Lifesavers» της Ford παρουσιάζει το Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό που χρησιμοποιεί ειδικά τροποποιημένα βαν της οικογένειας Transit της Ford σε όλη τη περιοχή. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάικ Λάντφριντ, ο οποίος εργάζεται στα ασθενοφόρα διαθέτοντας 12ετή εμπειρία. Ο Μάικ θυμάται μερικές από τις πιο ασυνήθιστες κλήσεις για βοήθεια και μας αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα τη μοναδική, ανθρώπινη προσέγγισή του με τους ασθενείς. Επίσης, εξηγεί τον απροσδόκητο τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί την εμπειρία του από τη δουλειά: ανεβαίνοντας στη σκηνή ως stand-up κωμικός, «Rescue Mike».

Ford Transit

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ένα Ford Transit να έρχεται προς το μέρος τους, αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα: όπως την παράδοση μιας αποστολής, τον ερχομό ενός εμπόρου ή την επιστροφή ενός μέλους της οικογένειας στο σπίτι. Για τους κατοίκους της Βαυαρίας, όμως, μπορεί να σημαίνει ακόμα και σωτηρία.

Ο Μάικείναι απλά ένας από τους πολλούς διασώστες από όλη την Ευρώπη που έχουν δώσει το «παρών» στην ειδική σειρά βίντεο «Lifesavers» της Ford. Κάθε επεισόδιο προβάλλει τον ηρωισμό, τη γενναιότητα και τις θυσίες των ανθρώπων που πλαισιώνουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κάθε περιοχής, πολλοί από τους οποίους το κάνουν εθελοντικά, ορμώμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν τους άλλους. Ford Transit

Ο Μάικ Λάντφριντ δήλωσε: «Είναι θαυμάσιο να βοηθάς τους ανθρώπους, αλλά και οι ασθενείς μου το ανταποδίδουν με τον τρόπο τους, ακόμα με ένα απλό “ευχαριστώ”. Ένα απλό, ειλικρινές “ευχαριστώ” είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα».

Ford Transit

Ο Ζερόμ Άιζακ, παραγωγός του Ford Lifesavers μίλησε για το πέμπτο επεισόδιο της σειράς. «Το πλήρωμα κι εγώ είχαμε παρουσιάσει ιστορίες πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών νερού και άλλων σε προηγούμενα επεισόδια εστιάζοντας στην ανδρεία και τον ηρωισμό που πρέπει να έχουν. Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο στον Mike και το Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό όταν τους κινηματογραφούσαμε ήταν το πάθος και η ενσυναίσθηση που έδειχναν. Παρά το ότι αντιμετωπίζουν κινδύνους στην πορεία τους, πιστεύω ότι όλοι φύγαμε από τη Βαυαρία νιώθοντας ότι είχαμε συναντήσει ανθρώπους οι οποίοι είχαν πραγματικά βρει τον προορισμό τους σε αυτή τη ζωή».

Δείτε το πέμπτο επεισόδιο αφιερωμένο στο Βαβαρικό Ερυθρό Σταυρό.

Το έκτο επεισόδιο της σειράς της Ford, «Lifesavers», θα δημοσιευθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!