H Κέλλυ Λουφάκη
12/04/2022
ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός

Κέλλυ Λουφάκη

Κέλλυ Λουφάκη

Η Κέλλυ Λουφάκη αρθρογραφεί για το GWomen και γράφει πώς άλλαξε η ζωή της κι έφτασε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μια στιγμή αρκεί για να αλλάξουν όλα στη ζωή σου και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο;

Κάπως έτσι συνέβη και με μένα ,άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε δευτερόλεπτα και μου δόθηκε η ευκαιρία για μια νέα ζωή!

Λίγο διαφορετική θα έλεγα και ενώ περπατούσα πλέον τσουλάω με το αμαξίδιο μου. Μέσα λοιπόν από αυτή την αλλαγή το μόνο που με ενδιέφερε ήταν πως θα εξελιχθώ σαν άνθρωπος.

Στην πορεία αυτής της αλλαγής ανακάλυψα και τον κόσμο του αθλητισμού. Αρχικά καθαρά για ενδυνάμωση επιλέγοντας τυχαία το άθλημα μου, στην πορεία όμως εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο, πολύ δημιουργικό.
Ύψιστη τιμή κάθε αθλητή να εκπροσωπεί την χώρα του σε διεθνείς αγώνες, να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος ,να φοράει το εθνόσημο.

Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Κι όμως όλα γίνονται, αρκεί να το πιστέψεις! Να πιστέψεις σε εσένα τον ίδιο, στις δυνατότητες σου. Κάπως έτσι έγινε και με μένα... και βρέθηκα στους Παραολυμπιακούς!

Και όταν δεν τα καταφέρνεις, να μην τα παρατάς! Μέσα από την αποτυχία έρχεται και η επιτυχία. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Οι ήττες είναι αυτές που σε κάνουν πιο δυνατό.Μάθε να ξεπερνάς τα οριά σου και να αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία. Και τότε θα καταφέρεις ένα πράγμα να κερδίσεις το μετάλλιο που λέγεται ζωή.

Κάπως έτσι κέρδισα και εγώ τη ζωή με το «σπαθί»μου!

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]