emmanouilidou
08/06/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Εμμανουηλίδου στο GWomen: «Ένα ατομικό ρεκόρ στον ημιτελικό, μακάρι να βγει» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη

Ικανοποιημένη και με στόχο το ατομικό ρεκόρ, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ετοιμάζεται για τον ημιτελικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στον προκριματικό αγώνα των 100μ γυναικών εμφανίστηκε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, μετά τον αγώνα της και την πρόκρισή της στον ημιτελικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Η νεαρή σπρίντερ, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ με 11.21 και τερματίζοντας πρώτη στη σειρά της, μίλησε στο GWomen και τόνισε πως όλα ήταν εκπληκτικά και ο στόχος της για τον ημιτελικό είναι το ατομικό ρεκόρ:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Το στάδιο ήταν εκπληκτικό. Ήμουν κι εγώ εκπληκτική, συνδυασμός top. Γενικά νιώθω πάρα πολύ καλά σήμερα και χθες. Στους προηγούμενους αγώνες μου ένιωθα κουρασμένη γιατί έκανα πολλές κούρσες συνεχόμενα, έτρεχα 100μ, 200μ αλλά στόχος μας είναι να τρέχουμε πάντα στον αγώνα - στόχο. Τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω στον ημιτελικό ό,τι καλύτερο.

Θέλω να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ στον ημιτελικό, μακάρι να μου βγει!».

Δείτε τις δηλώσεις της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στο GWomen

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]