Citroen Winter Sales: Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ οι προσφορές της γαλλικής μάρκας

Newsroom
Citroen Winter Sales: Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ οι προσφορές της γαλλικής μάρκας
To προωθητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικές εκπτώσεις για τα μοντέλα της Citroen.

Η Citroen συμμετέχει στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα CITROΕN WINTER SALES. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου ισχύουν ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας. Στην νέα γκάμα επιβατικών της μάρκας πλέον υπάρχουν τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε. Κάτι που απλουστεύει την επιλογή της ιδανικής έκδοσης.

Τα τρία επίπεδα εξοπλισμού ονομάζονται YOU, PLUS και MAX. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroën επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, αλλά και Online να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroen. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις Plug-in Hybrid.

Τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CITROΕN WINTER SALES είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroen, καθώς και στο www.citroen.gr.

Citroen

Photo Credits: Citroen

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!