Έρχεται το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών

Έρχεται το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών

Πάνος Σεϊτανίδης
Έρχεται το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών
Η Stellantis Motorsport θα προσθέσει… δηλητήριο ισχύος στο «τσίμπημα του σκορπιού».

Η Abarth και η Stellantis Motorsport -ο βραχίονας που υπάρχει πίσω από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου Stellantis- ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασία τους, που αποσκοπεί στο να θέσει νέα δεδομένα για τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και εκφράζεται με τη δημιουργία του πιο ισχυρού Abarth στην ιστορία!

Abarth Stellantis Motorsport

Αποτελώντας ωδή στην αγωνιστική ιστορία της Abarth, η συνεργασία με την Stellantis Motorsport φιλοδοξεί να συνεχίσει την πρακτική των βελτιώσεων που καθιέρωσε την μάρκα στο αυτοκινητικό στερέωμα. Τη χρήση δηλαδή μηχανικών μερών που έχουν εξελιχθεί στην πίστα, για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Μετατρέποντας το «καθημερινό» σε «συναρπαστικό», η σύμπραξη της Abarth με την Stellantis Motorsport απέδωσε την πλατφόρμα Perfo-eCMP που αποτελεί μια συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή της eCMP, υπό το σπορ πρίσμα. Κάθε εξάρτημα του νέου μοντέλου έχει μελετηθεί, βελτιωθεί και ρυθμιστεί από τους καλύτερους μηχανικούς και δοκιμαστές της Abarth και της Stellantis Motorsport, με γνώμονα ασφαλώς το καλύτερο δυνατό σπορ αποτέλεσμα.

Abarth Stellantis Motorsport

Σαν κερασάκι, το νέο Abarth θα διαθέτει και ένα μοναδικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ειδικά εξελιγμένο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών θα κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 240 PS, ενώ την επιβράδυνση αναλαμβάνει ένα σύστημα πέδησης με μεγάλους δίσκους και δαγκάνες για ισχυρό φρενάρισμα με αντοχή στη σκληρή χρήση.

Από την αγωνιστική τεχνογνωσία επωφελούνται σύμφωνα με τον κατασκευαστή και τα ελαστικά του νέου μοντέλου. Χρησιμοποιώντας μαλακή σύνθεση στην εξωτερική άκρη και τη μέση του πέλματος, εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό κράτημα χωρίς υψηλή φθορά, ενώ το ενσωματωμένο στο πέλμα φιλμ πολυουρεθάνης μειώνει το θόρυβο κύλισης κατά 20%.

Abarth Stellantis Motorsport

Όσο για την καμπίνα, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα καθίσματα με τα αγωνιστικά γονίδια που παράλληλα παραμένουν άνετα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Συντίθενται από 4 διαφορετικά είδη αφρού και το σχήμα τους εξασφαλίζει όλη την απαιτούμενη πλευρική στήριξη στις στροφές.

Το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών πλησιάζει, σύντομα θα βγάλει και το καμουφλάζ και θα μας δείξει το πλήρες, εξηλεκτρισμένο του πρόσωπο. Μείνετε συντονισμένοι…

Abarth Stellantis Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!

OCM Taboola Alternative