F1 - Βραζιλία: Τι ώρα θα δούμε τη μάχη του Ιντερλάγκος και πού

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Βραζιλία: Τι ώρα θα δούμε τη μάχη του Ιντερλάγκος και πού
Η πίστα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας υπόσχεται ένα απόγευμα έντονων συγκινήσεων.

Μετά το διάλειμμα… Sprint, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στη μεγάλη μάχη του Grand Prix του Σάο Πάολο, που αποτελεί την εικοστή του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2023. Και πολυαναμενόμενη, παρότι οι τίτλοι σε οδηγούς και κατασκευαστές έχουν κριθεί υπέρ των Μαξ Φερστάπεν και Red Bull Racing αντίστοιχα.

Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες μάχες είναι ανοιχτές ενώ παραδοσιακά, το Ιντερλάγκος προσφέρει ενδιαφέροντες αγώνες, με πληθώρα προσπερασμάτων. Ο σημερινός ξεκινά στις 19.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί LIVE από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Το Formula 1 Show

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» της Κυριακής, που ξεκινά στις 18:00 στο ΑΝΤ1+, μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Βραζιλιάνους οδηγούς.

Παράλληλα, ο Μικ Σουμάχερ παρουσιάζει τη στολή, τα γάντια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρησιμοποιεί μπαίνοντας στο μονοθέσιο, η οδηγός αγώνων Άλις Πάουελ μιλά για την F1, το W Series και το F1 Academy ενώ ο πρώην CEO της Aston Martin, Άντι Πάλμερ μιλάει για τη Formula 1 και τη «τρομακτική» Βαλκυρία.

/

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και θα τους πλαισιώσουν οι Μαρία Θωμά και Κώστας Λεώνης. Στην περιγραφή του εικοστού αγώνα της χρονιάς, στο πλευρό τους θα είναι ο οδηγός του Eurocup-3, Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

Οι μεταδόσεις και εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Formula 1 Show (pre-race), 18:00 ANT1+
Αγώνας, 19:00 ANT1, ANT1+
Formula 1 Show (post-race), Με τη λήξη του αγώνα, ΑΝΤ1+

Δες όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας πατώντας εδώ.

LIVE και στο Gazzetta

Όμως όπως πάντα, υπάρχει παράλληλη κάλυψη όσων θα συμβαίνουν στο Grand Prix του Σάο Πάολο και στο αγαπημένο σας website!

Στις 18.30 λοιπόν, θα ξεκινήσει στο Gazzetta το LIVE powered by Ford, με περιγραφή, σχολιασμό, παρασκήνιο και εικόνες απ’ όσα συμβαίνουν στη Βραζιλία.

Τα LIVE του Gazzetta από τη Βραζιλία

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/Getty Images

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!