F1 – Κατάρ: Οι ώρες των μεταδόσεων σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, καθυστέρηση στο Sprint Shootout

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 – Κατάρ: Οι ώρες των μεταδόσεων σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, καθυστέρηση στο Sprint Shootout
Το Grand Prix της Ντόχα έχει δομή Sprint με τη σημερινή δράση να είναι ανεξάρτητη του αυριανού αγώνα.

Η πίστα του Λουσέιλ φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο τον τον δέκατο-έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και μάλιστα, σήμερα αναμένεται να αναδείξει και παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο τίτλος των οδηγών μπορεί να κριθεί και μαθηματικά, με τον Μαξ Φερστάπεν να χρειάζεται μόλις 3 βαθμούς για να πανηγυρίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μετά τις επιτυχίες του 2021 και του 2022.

Σήμερα η δράση αρχίζει τελικά στις 16.20 (μετατέθηκε κατά 20 λεπτά διότι για λόγους ασφαλείας θα υπάρξουν αλλαγές στα κερμπ της πίστας), με το Sprint Shootout – μία σύντομη διαδικασία κατατακτήριων που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης του Sprint και θα μεταδοθεί LIVE, αποκλειστικά και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+ σε περιγραφή Τάκη Πουρναράκη-Πάνου Σεϊτανίδη.

Τα LIVE του Gazzetta από το Κατάρ

Μερικές ώρες αργότερα, στις 20.30, το ραντεβού είναι διπλό αφού το Sprint θα μεταδοθεί LIVE τόσο στο ΑΝΤ1+ όσο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, συνεχίζονται και τα LIVE του Gazzetta σχετικά με τη δράση στο Κατάρ, με «εκκίνηση» στις 15.45 για το Sprint Shootout και στις 20.15 για το Sprint.

Φωτογραφίες: Pirelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!