F1 - Κατάρ: Σήμερα έχει Pole Position, οι ώρες των μεταδόσεων

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Κατάρ: Σήμερα έχει Pole Position, οι ώρες των μεταδόσεων
Το Grand Prix της Ντόχα έχει δομή Sprint με τις κατατακτήριες δοκιμές Παρασκευή.

Επιστροφή στη δράση για τον μαγικό κόσμο της Formula 1, με τον δέκατο-έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος να διεξάγεται στο Κατάρ και να υπόσχεται χορταστικό θέαμα!

Για τέταρτη φορά φέτος, έχουμε δομή Sprint στο αγωνιστικό τριήμερο και μάλιστα στην πίστα του Λουσέιλ, ο αγώνας Sprint μπορεί να κρίνει και μαθηματικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, με τον Μαξ Φερστάπεν έτοιμο για το χατ-τρικ.

Αυτά όμως αφορούν στο Σάββατο, ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής. Στις 16.30 έχουμε τις μοναδικές ελεύθερες δοκιμές για αυτό το Grand Prix, που έχουν ωριαία διάρκεια και θα μεταδοθούν live, αποκλειστικά και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, σε περιγραφή Πάνου Σεϊτανίδη και Μαρίας Ανδρεάδη.

Στις 20.00 ώρα Ελλάδας έχουμε τις κατατακτήριες δοκιμές, που θα κρίνουν τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής, μιας και όσα θα γίνουν αύριο με το Sprint Shootout και το Sprint είναι ουσιαστικά… αυτόνομα.

Αυτή η διαδικασία θα μεταδοθεί επίσης αποκλειστικά και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, σε περιγραφή Τάκη Πουρναράκη-Πάνου Σεϊτανίδη.

Τα LIVE του Gazzetta από το Κατάρ

Απόψε ξεκινούν και τα LIVE του Gazzetta σχετικά με τη δράση στο Κατάρ, με «εκκίνηση» στις 19.40 και όσα συμβαίνουν στην πίστα του Λουσέιλ, λεπτό προς λεπτό.

Με σχόλιο, παρασκήνιο, φωτογραφίες και βίντεο.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!