Piaggio: Νέο Total Black στιλ για τα MP3 και Beverly

Κώστας Παστρίμας
Piaggio: Νέο Total Black στιλ για τα MP3 και Beverly
Η Piaggιο παρουσίασε έναν νέο κατάμαυρο χρωματισμό στα δημοφιλέστατα σκούτερ της Beverly και MP3.

Ο μαύρος χρωματισμός στις μοτοσικλέτες και τα scooter ανέκαθεν έδιναν μια επιθετική, σπορ χροιά στα δίκυκλα. Παράλληλα όμως ανάδυαν και μια πολυτέλεια, ιδιαίτερα όταν τα μοντέλα ήταν καλοσχεδιασμένα και φινετσάτα. Κάπως έτσι η Piaggio αποφάσισε να αναδείξει την πολυτέλεια και την φινέτσα δύο σημαντικών μοντέλων της που είναι το MP3 και το Beverly.

Το Total Black κουστούμι τονίζει τις έντονες, μυώδεις γραμμές του Piaggio Beverly. Το ματ χρώμα Nero Meteora συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες και επεκτείνεται στις ζάντες των τροχών. Η σέλα είναι επίσης ιδιαίτερη για τη νέα έκδοση και διαθέτει ξεχωριστές μαύρες ραφές. Μια μίνιμαλ εμφάνιση που τονίζεται επίσης από το μαύρο γυαλιστερό λογότυπο Beverly στα πλαϊνά.

Piaggio

Από την άλλη στο Piaggio MP3 300 hpe στην Total Black έκδοση μοιάζει πιο συμπαγές και ελαφρύ. Είναι εξοπλισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία τριών τροχών της Piaggio, που επιτρέπει τη χρήση του από οδηγούς με άδεια αυτοκινήτου. Το μαύρο ματ χρώμα συνδυάζεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και επεκτείνεται επίσης στα χειριστήρια και το πλαίσιο του πίνακα οργάνων, ενώ το φιμέ παρμπρίζ προσδίδει μια ακόμη πινελιά κομψού σπορ χαρακτήρα.

Piaggio

Όσο για τις τιμές, το Beverly 300 hpe Deep Black έρχεται σε τιμή προσφοράς με όφελος 300 ευρώ στα 5.399 ευρώ, το Beverly 400 hpe Deep Black έρχεται σε τιμή προσφοράς με όφελος 500 ευρώ στα 6.199 ευρώ. Από την άλλη, το MP3 300 hpe Deep Black κοστίζει 7.090 ευρώ.

Piaggio

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!