Μια Indian Chief για τον δάσκαλο των X Games (vid)

Μια Indian Chief για τον δάσκαλο των X Games (vid)
Η τρίτη και τελευταία Forged Indian Chief Sport είναι αφιερωμένη στον αναβάτη X Games, Τζέρεμι Στένμπεργκ.

Ο Τζέρεμι Στένμπεργκ θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες freestyle motocross στον κόσμο με πολλαπλές επιτυχίες τόσο στα X-Games της Αμερικής, όσο και στο Red Bull X-Fighters το οποίος είχε κατακτήσει μάλιστα το 2008. Στον «Twitch», όπως είναι το χαϊδευτικό του, η Indian αφιέρωσε την τρίτη και τελευταία Chief Sport της σειράς Forged.

Η Forged του Στένμπεργκ κατασκευάστηκε από τον Κάρι Χάρτ και είναι σίγουρα εμπνευσμένη από τον δυναμισμό και τις ακραίες δυνατότητες του αναβάτη extreme games. Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν η μοτοσικλέτα να βαφτεί από την Schultz Design σε μαύρο με κόκκινες και λευκές γραμμικές πινελιές. Οι τροχοί είναι της Hart Luck χυτές 5 ακτίνων με ελαστικά της Dunlop, ενώ τα φρένα εμπρός είναι Brembo με εξαρτήματα της Galfer.

Indian Motorcycles

Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή είναι το ψαλίδι το οποίο είναι χειροποίητο αλουμινίου της Trac Dynamics με τις αναρτήσεις να είναι της Fox. Στο εμπρός μέρος η ανάρτηση είναι της GP και το τιμόνι είναι μεγαλύτερο της ODI. Το σύστημα εξάτμισης είναι τέλος σχεδιασμένο από την Bassani.

Indian Motorcycles

Ο άνθρωπος που κατασκεύασε την Forged Indian Chief Sport, Κάρι Χάρτ, σχολίασε: «Η βάση της μοτοσικλέτας είναι ήδη υπέροχη. Τα εξαρτήματα επίσης είναι υπέροχα, αλλά για αυτό που θέλαμε να πετύχουμε, επικεντρωθήκαμε στο πλαίσιο, τον χειρισμό και τα φρένα. Θα οδηγήσεις στο όριο αυτήν τη μοτοσικλέτα, πρέπει λοιπόν να αποδίδει καλά. Δεν είναι απλά μια μοτοσικλέτα για αν τη βλέπεις».

Βίντεο της Forged.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!