ΑΝΤ1 και ANT1+ «έφεραν» την Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη

ΑΝΤ1 και ANT1+ «έφεραν» την Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, official broadcaster της F1 πραγματοποίησε προβολή Grand Prix σε κινηματογραφική αίθουσα.

Ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, οι official broadcasters της Formula 1 στην Ελλάδα για την περίοδο 2023-2025, γιόρτασαν το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία αποκλειστική live προβολή του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν στη μεγάλη οθόνη!

F1 στα Village Cinemas

Αυτή πραγματοποιήθηκε στα εντυπωσιακά Village Cinemas στο The Mall Athens, την Κυριακή 30 Απριλίου. Με αφορμή τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της streaming πλατφόρμας, o ANT1 και το ANT1+ χάρισαν σε πιστούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης.

F1 στα Village Cinemas

Εκατοντάδες ενθουσιώδεις fans της F1 και νικητές των online διαγωνισμών του ΑΝΤ1+ αλλά και του Gazzetta, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live άκρως ενδιαφέρον Grand Prix στους δρόμους του Μπακού, καθώς και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκονταν στην πίστα στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας!

F1 στα Village Cinemas

Ταυτόχρονα, με την μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν οι ίδιοι το μονοθέσιο της επιλογής τους μέσω των Red Bull Simulator playseats, που είχαν στηθεί από νωρίς έξω από την κατάμεστη αίθουσα, ενώ φεύγοντας έλαβαν μοναδικά δώρα Formula 1.

F1 στα Village Cinemas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!