Formula 1, Αυστραλία: Βροχή και πρωτιά Αλόνσο στο FP2

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Αυστραλία: Βροχή και πρωτιά Αλόνσο στο FP2
Ο οδηγός της Aston Martin σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της F1 στη Μελβούρνη.

Η βροχή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο Άλμπερτ Παρκ, εκεί όπου φιλοξενείται ο τρίτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Έκανε την εμφάνισή της ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη της ωριαίας διαδικασίας, επηρεάζοντας το πρόγραμμα των ομάδων.

Οι χρόνοι λίγη σημασία είχαν αλλά αυτός που τοποθέτησε εαυτόν στην κορυφή ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο! Ο Ισπανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.18.887, σε γύρο που έγινε με τη μέση γόμα ελαστικών.

Αμέσως μετά ο Charles Leclerc έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και μετά, με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της, δεν είδαμε ξανά αλλαγές στην κορυφή.

Αρκετοί οδηγοί είχαν τις «στιγμές τους», ωστόσο καμία εξ αυτών δεν κατέληξε σε ατύχημα. Ο Λόγκαν Σάρτζεντ δεν έλαβε μέρος στο FP2, με τους μηχανικούς της Williams να δουλεύουν πάνω στο μονοθέσιό του, μετά το πρόβλημα στα ηλεκτρικά στο FP1.

Η κατάταξη του FP2

fp2 κατάταξη

Η συνέχεια

Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του Άλμπερτ Παρκ ξεκινάει στις 4.30 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) και θα έχει πάλι διάρκεια μίας ώρας.

Στις 7.40 συντονιστείτε στο Gazzetta για τη LIVE Κάλυψη των κατατακτήριων δοκιμών της Αυστραλίας. Τηλεοπτικά, όλη η δράση του Σαββάτου θα μεταδοθεί LIVE στο ΑΝΤ1+.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!