Formula 1: Η μάχη στην Τζέντα αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Formula 1: Η μάχη στην Τζέντα αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
Ο δεύτερος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 προβλέπεται συναρπαστικός.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένουμε τον σημερινό, δεύτερο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που θα διεξαχθεί στο σιρκουί της Τζέντα, στη Σαουδική Αραβία – αγώνας που έρχεται απόψε στις 19:00 σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας ο Κάρστεν Τίλκε έχει σχεδιάσει μια μοναδική διαδρομή: 27 στροφές, χωρίς ανάσα, με τέρμα γκάζι στο 72% του μήκους 6.174 μέτρων γύρου. Και εξηγεί τα πάντα για αυτή την αγωνιστική διαδρομή αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζει τη δημιουργία μίας νέας πίστας, στο «Formula 1 Show».

Formula 1 στον ΑΝΤ1

Το pre-race που ξεκινά στις 18.00 στο ΑΝΤ1+ με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη. Εκεί θα προβληθoύν ακόμα αποκλειστικές συνεντεύξεις του επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, αλλά και του 92χρονου Μπέρνι Έκλεστον! O άλλοτε ισχυρός άντρας της Formula 1, να μιλά για τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν για να φιλοξενήσει η χώρα μας, Grand Prix.

Στο στούντιο θα βρίσκεται και η Μαρία Θωμά για να μεταφέρει την πιο λαμπερή και lifestyle πλευρά της Formula 1, ενώ η εκπομπή θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση της μετάδοσης, με σχόλια και αναλύσεις.

Formula 1 στον ΑΝΤ1

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης, ενώ, από τη θέση του οδηγού, το σχόλιο θα κάνει ο αγωνιζόμενος στην Ιταλική FIA Formula 4, Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

Ενός αγώνα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού στην pole είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σέρχιο Πέρεζ, δίπλα του εκκινεί ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Σαρλ Λεκλέρ είναι δωδέκατος στο grid ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μαξ Φερστάπεν θα παραταχθεί στη δέκατη-πέμπτη θέση μετά την αστοχία στον άξονα της RB19 στο Q2.

Απόψε στις 19:00, τα κόκκινα φώτα σβήνουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για το συναρπαστικό, δεύτερο Grand Prix της χρονιάς. Λάβετε θέσεις!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!