Παρουσιάστηκε η νέα KTM 890 Adventure (vid)

Κώστας Παστρίμας
Παρουσιάστηκε η νέα KTM 890 Adventure (vid)
Η KTM προχώρησε στην αναβάθμιση του μεσαίου της μοντέλου περιπέτειας για περισσότερη άνεση.

H KTM προχώρησε σε ανανέωση του μεγαλύτερου μέρους μοντέλων της γκάμας της για το 2023 επεμβαίνοντας σε λεπτομέρειες που τους δίνουν περισσότερη άνεση, απόδοση και ποιότητα. Ένα από αυτά είναι το 890 Adventure το οποίο έρχεται να μπει ξανά δυναμικά στην δύσκολη κατηγορία των μεσαίων adventure μοντέλων.

Οι Αυστριακοί ακολούθησαν τη συνταγή που λέει «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και δεν άλλαξαν τίποτα όσον αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο. Αντίθετα, στον τομέα της εργονομίας υπάρχουν μεγάλες αλλαγές για να γίνει η μοτοσικλέτα πιο άνετη. Το πρώτο πράγμα που άλλαξε είναι οι αναρτήσεις της WP Apex οι οποίες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων σε απόσβεση, επαναφορά, συμπίεση και προφόρτιση.

KTM

Το ύψος της σέλας ρυθμίζεται ακόμα περισσότερο με δυνατότητα ρύθμισης από τα 825mm μέχρι τα 800mm χάρη στο κιτ ειδική σέλας ταξιδιού. Το υποπλαίσιο έχει ενισχυθεί με σκοπό να αυξηθεί η δυνατότητα φόρτωσης, ενώ μεγαλύτερη είναι η θήκη για GPS. Το σύστημα ABS έχει αποκτήσει πλέον επιλογή Offroad και Rally, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι αναβαθμισμένη για μεγαλύτερη ευελιξία στις εκτός δρόμου διαδρομές.

KTM

Όπως σε όλα τα μεγάλα μοντέλα της KTM, έτσι και η 890 Adventure είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Demo Mode. Η συγκεκριμένη επιλογή επιτρέπει στον αγοραστή της μοτοσικλέτας να απολαύσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα σε πλήρη λειτουργία μέχρι τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα η KTM του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνα που θέλει να κρατήσει πληρώνοντας φυσικά το αντίστοιχο ποσό. Το νέο μοντέλο της KTM αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2023.

Βίντεο με την 890 Adventure 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!