Πιο προσιτό από ποτέ το Daytona Maverick 500 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Πιο προσιτό από ποτέ το Daytona Maverick 500 (vid)
Η Daytona προσφέρει το κορυφαίο της adventure μοντέλο με όφελος 400 ευρώ με αφορμή την Black Friday.

Το Daytona Maverick 500 από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε έχει αποδείξει στο κοινό των δύο τροχών τις ταξιδιωτικές του ικανότητες. Παράλληλα, είναι ένα μοντέλο με αυξημένες ικανότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές χάρη στα ποιοτικά του περιφερειακά και τον αποδοτικό και αξιόπιστο κινητήρα.

Με αφορμή την Black Friday, η Daytona προχωράει σε μια εξαιρετική προσφορά μειώνοντας την τιμή του Maverick κατά 400 ευρώ. Πλέον η τιμή του μοντέλου διαμορφώνεται στις 6.345 ευρώ, ενώ εξακολουθεί να ισχύει και η δυνατότητα για επέκταση της εγγύησης στα 4 χρόνια! Η προσφορά αρχίζει από την Black Friday χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία ολοκλήρωσης της προσφοράς.

Daytona

Το μηχανικό σύνολο που χρησιμοποιεί η Daytona στο Maverick είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 471 κ.εκ. της Loncin προδιαγραφών Euro5 ο οποίος αποδίδει 46 ίππους και 40,5Nm ροπής. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Bosch, ενώ η μοτοσικλέτα διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης Sport και Safe.

Daytona

Η Daytona έχει φροντίσει να εξοπλίσει το Maverick 500 με ποιοτικά περιφερειακά προκειμένου να καλύψει τις προσδοκίες του αναβάτη. Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι Kayaba εμπρός 41mm με ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης, ενώ στο πίσω μέρος αναλαμβάνει δράση ένα μονό αμορτισέρ KYB.

Daytona

Τα φρένα επίσης είναι δυνατά με δύο δίσκους εμπρός 300mm και έναν δίσκο πίσω 240mm με δαγκάνες της Nissin με ρυθμιζόμενο ABS. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ στον εξοπλισμό βρίσκεις κάγκελα προστασίας, ποδιά προστασίας κινητήρα, χούφτες χεριών, θύρα φόρτισης USB και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Βίντεο παρουσίασης του Daytona Maverick 500.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!