Formula 1, Ουγγαρία: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ράσελ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Ουγγαρία: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ράσελ (vid)
Ο οδηγός της Mercedes-AMG Petronas γιόρτασε με την ψυχή του την πρώτη του pole position στην F1.

Στην 73η προσπάθειά του, ο Τζορτζ Ράσελ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των οδηγών που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση pole position σε Grand Prix της Formula 1!

Μεσούσης αυτής της δύσκολης σεζόν για τη Mercedes-AMG Petronas, που μετά από οκτώ συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών βρέθηκε ξαφνικά να υστερεί σημαντικά των Red Bull Racing και Ferrari, αυτή η πρωτιά αποτελεί το πρώτο πραγματικό δείγμα ανάκαμψης.

Τζορτζ Ράσελ

Μία pole που δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο δεύτερο μισό της σεζόν. Εύλογα λοιπόν, τη γιόρτασαν με την ψυχή τους. Ξεκινώντας με τις πρώτες επικοινωνίες μέσω team radio!

«Τα κατάφερες, pole position!», του φώναξε ο μηχανικός του 24χρονου, ο Ρικάρντο Μουσκόνι.

O Ράσελ απάντησε αρχικά με κραυγές ενθουσιασμού και στη συνέχεια είπε: «Πάμε παιδιά! Πάμε. Είστε υπέροχοι, είστε υπέροχοι! Είναι απίστευτο, τα καταφέραμε παιδιά».

Το δεύτερο ημίχρονο των πανηγυρισμών ήρθε επιστρέφοντας στο pit lane. Ο Βρετανός βγήκε από τη W13 E Performance και μετά την αρχική έκρηξη χαράς, χάθηκε στις αγκαλιές των μηχανικών της γερμανικής ομάδας.

Ο αγώνας της Ουγγαρίας αρχίζει στις 4 το απόγευμα. Το Gazzetta θα έχει όπως πάντα LIVE κάλυψη της τελευταίας μάχης πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, με περιγραφή του αγώνα, σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες, με τον Πάνο Σεϊτανίδη να βρίσκεται στο Χανγκαρόρινγκ και να μεταφέρει καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες. Η «εκκίνηση» του LIVE του Gazzetta είναι στις 15.40.

F1 Live

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!