Νέο ψηφιακό κατάστημα από την Kosmoride

Κώστας Παστρίμας
Νέο ψηφιακό κατάστημα από την Kosmoride
Η Kosmoride κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με το νέο e-shop για τα αγαπημένα σας ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η νέα τάξη πραγμάτων στον καινούριο τρόπο αστικής μετακίνησης έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, τα ηλεκτρικά scooter, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια να κυριαρχούν. Οι επιλογές είναι αμέτρητες με πολλά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και εξελιγμένες υπηρεσίες από τις εταιρείες, με κάποιες από αυτές να κάνουν σημαντικά βήματα εξέλιξης όπως η Kosmoride.

Η εταιρεία που έχει ισχυρή θέση στην αγορά e-bikes ανακοίνωσε ότι έχει διαθέσιμο ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για να κάνει τη διαφορά στην μικροκινητικότητα και το mobility προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιήσει την αγορά ενός e-bike με εύκολο και ασφαλή τρόπο. Το νέο e-shop της Kosmoride είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιλικό τρόπο προς το χρήστη σε smartphone, υπολογιστή ή tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε ένα λειτουργικό online περιβάλλον.

Kosmoride

Η Kosmoride ήδη έχει επεκτείνει σημαντικά το δίκτυό της έχοντας καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα και Πάτρα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από κοντά τα νέα μοντέλα και να κάνει το test ride του απολαμβάνοντας κορυφαία εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της Kosmoride. Στη συνέχεια, ο επισκέπτης μέσω του e-shop έχει την ευκαιρία να βρει το e-bike που του αρέσει, τα αξεσουάρ μέσω της ονομασίας του, ανά μάρκα και ανά τύπο και να πληρώσει με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Φυσικά, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride με 40% επιστροφή της αξίας του, κάνοντας τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.

Kosmoride

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!