Formula 1: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram για το GP Γαλλίας

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram για το GP Γαλλίας
Πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με το Grand Prix της F1 στο Πολ Ρικάρ, για να μη χάσετε… χιλιόμετρο!

Αγωνιστική πανδαισία σήμερα στο Gazzetta, καθώς ανεβάζουμε ταχύτητα και πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Στις 15.40 θα ξεκινήσει το LIVE του Gazzetta για όσα θα συμβαίνουν στη Γαλλία και το εντυπωσιακό σιρκουί Πολ Ρικάρ.

Με εικόνες videos, παρασκήνιο, γραπτή περιγραφή του αγώνα και σχόλιο για όσα συμβαίνουν στο πλαίσιο του δωδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Gazzetta LIVE, GP Γαλλίας

Όμως θα ακολουθήσει ραντεβού και στο Instragram του gazzetta. Και μάλιστα διπλό!

Στις 15.55 έχουμε το «THE GRID». Ο Πάνος Σεϊτανίδης θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής, το grid, τις επιλογές ελαστικών αλλά θα κάνει και LIVE περιγραφή όσων θα συμβούν στην εκκίνηση και τον πρώτο γύρο του αγώνα.

Και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τα πρώτα ρεπορτάζ στα άρθρα του gMotion, θα υπάρξει και δεύτερο LIVE. Γύρω στις 18.30 (αν δεν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αγώνα, με κόκκινες σημαίες, διακοπές κτλ), έχουμε το «F1 POST RACE SHOW». Ο Πάνος Σεϊτανίδης υποδέχεται τον Τάκη Πουρναράκη και μαζί θα σχολιάσουν όσα θα έχουν συμβεί στην πίστα του Λε Καστελέ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Σαρλ Λεκλέρ

Σήμερα η Formula 1 πατάει για τα καλά γκάζι στο Gazzetta!

Φωτογραφίες: Pirelli, Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!