Το «ουράνιο τόξο» της Sunra

Το «ουράνιο τόξο» της Sunra
Το μικρό και πολυτελές Sunra Rainvow είναι έτοιμο να καλύψει κάθε αστική μικρομετακίνηση σε πολύ προσιτή τιμή.

Ανάμεσα στην γκάμα των ηλεκτρικών scooter της Sunra μπορεί κανείς να βρει ένα πολύ μικρό αλλά εκλεπτυσμένο μοντέλο που ξεχωρίζει. Πρόκειται για το Rainbow το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου ΑΜ αλλά και δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ενώ περιλαμβάνεται στη λίστα του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» με επιδότηση 30% επί της τιμής προ φόρων.

Σχεδιαστικά, το Rainbow είναι πολύ προσεγμένο - θα λέγαμε πολυτελές - και παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές επιφάνειες, οι λεπτομέρειές τους σε κερδίζουν. Είναι μικρό σε διαστάσεις, με το επίπεδο πάτωμα, την άνετη σέλα και το βαλιτσάκι στο πίσω μέρος να ξεχωρίζουν από μακριά. Στη μάσκα εμπρός συναντάμε ένα LED φωτιστικό σώμα, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης, η USB θύρα φόρτισης και η κρυφή υποδοχή φόρτισης.

Sunra

Ο ηλεκτροκινητήρας του Rainbow είναι τεχνολογίας brushless τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού και αποδίδει 1kW. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι τα 45Km/h, ενώ διαθέτει τρεις χαρτογραφήσεις μέσω του προηγμένου συστήματος ελέγχου FOC (Field-Oriented Control) της Sunra το οποίο διαχειρίζεται αποτελεσματικά την ισχύ του κινητήρα και την απόδοση της μπαταρίας. Η μπαταρία από την άλλη είναι αποσπώμενη λιθίου και μπορεί να καλύψει 60 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η φόρτιση της γίνεται σε περίπου 5 ώρες σε οικιακή πρίζα.

Sunra

Το πλαίσιο του Sunra είναι ατσάλινο σωληνωτό υψηλής αντοχής και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω, ενώ το scooter διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας όταν επιβραδύνει. Η οθόνη πληροφοριών είναι LCD ψηφιακή με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Το scooter της Sunra μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΠΕΡΚΟ στην τιμή των 1.400€.

Sunra

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!