Formula 1: Ο Χάμιλτον θέτει χρονοδιάγραμμα για το πότε η Mercedes θα διεκδικεί νίκες

Formula 1: Ο Χάμιλτον θέτει χρονοδιάγραμμα για το πότε η Mercedes θα διεκδικεί νίκες
Οι απαιτήσεις του βρετανού πολυπρωταθλητή της Mercedes-AMG αρχίζουν να αυξάνονται όσο προχωρά η σεζόν και πλέον θέλει νίκες.

Το 2022 είναι δίχως αμφιβολία μία καταστροφική χρονιά για τη γερμανική ομάδα, καθώς δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα από τα δύο πρωταθλήματα της Formula 1. Οι οδηγοί της μετράνε μόλις τρία βάθρα στη σεζόν, με την W13 E Performance να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί προς ώρας τις Red Bull RB18 και Ferrari F1-75.

O Λιούις Χάμιλτον διανύει μία από τις πιο δύσκολες σεζόν του στο σπορ, όμως βλέπει πως η ομάδα του προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή της κατάταξης. Ο Βρετανός 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συνηθίσει να μάχεται για τις μπροστά θέσεις και θέτει ένα χρονοδιάγραμμα στη Mercedes ώστε να αρχίσει να παλεύει ξανά για νίκες.

Λιούις Χάμιλτον

«Ξέρω πως όλοι πίσω στο εργοστάσιο δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν για να συνεχίσουν να κάνουν βελτιώσεις στο μονοθέσιο. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τα καταφέρουν. Ελπίζω μέχρι το Σίλβερστον να έχουμε το μονοθέσιο εκεί που θέλουμε ώστε να είματε σε θέση να παλέψουμε με τις Ferrari και Red Bull για τη νίκη. Γι’ αυτό εργαζόμαστε κάθε μέρα σκληρά, για να παλέψουμε εντός έδρας ώστε να κάνουμε τον καλύτερο αγώνα μας μπροστά στους οπαδούς μας», ανέφερε ο Χάμιλτον στο πλαίσιο του Grand Prix Μονακό.

Ο οδηγός της Mercedes βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και μετά από 6 αγώνες βρίσκεται 75 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!