Formula 1, Αυστραλία: Instagram F1 Live μετά τον αγώνα

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Αυστραλία: Instagram F1 Live μετά τον αγώνα
Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης θα αναλύσουν στο instagram του Gazzetta όσα θα συμβούν στο Άλμπερτ Παρκ.

Το Gazzetta προσφέρει την πιο πλήρη κάλυψη όσων συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Formula 1, με όλη την ειδησεογραφία, συνεντεύξεις και φυσικά, LIVE κάλυψη των κατατακτήριων δοκιμών και των αγώνων. Με το πρωινό μας ραντεβού να είναι στις 7.40 το πρωί της Κυριακής, για το LIVE του Grand Prix Αυστραλίας, τρίτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

Όμως αυτή την εβδομάδα, δεν θα αρκεστούμε στο άμεσο ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης.

Γιούκι Τσουνόντα

Λίγο αφότου πέσει η καρό σημαία, στο Instagram του Gazzetta θα φιλοξενηθεί το F1 Live – μία εκπομπή όπου οι Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης θα αναλύσουν όλα όσα θα έχουν προηγηθεί στην πίστα: τις αμφισβητούμενες μάχες, τις στρατηγικές, τα αποτελέσματα, το παρασκήνιο, τη σημασία όσων θα συμβούν στην Αυστραλία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, θα απαντούν στις δικές ερωτήσεις σχετικά με τον τρίτο γύρο της σεζόν του 2022 για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όλα αυτά, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος θα αρχίσει στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Instagram F1 Live

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Σαρλ Λεκλέρ, θα εκκινήσει από την pole position για λογαριασμό της Scuderia Ferrari, με τη Red Bull RB18 του Μαξ Φερστάπεν δίπλα του στην πρώτη σειρά του grid.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!