Ματέο: «Να κερδίσουμε όλους τους τίτλους σε μια χρονιά που ξεκίνησε καλά»

Ματέο: «Να κερδίσουμε όλους τους τίτλους σε μια χρονιά που ξεκίνησε καλά»

Newsroom
Ο Τσους Ματέο
Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπασκόνια για την 34η αγωνιστική στη Liga Endesa (12/5, 19:30) και ο Τσους Ματέο εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Μαδριλένους είναι να τελειώσουν τη δουλειά στην Ισπανία και τη EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τον Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βαλένθια και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη έσω συνδέσμων στο δεξί γόνατο.

Ο ημιτελικός του Final 4 με τον Ολυμπιακό απέχει σχεδόν δυο εβδομάδες (24/5, 22:00) και η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης στρέφεται στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπασκόνια για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων των Blancos, τονίζοντας στο Real Madrid TV: «Δεν απομένουν περισσότερα από 15 παιχνίδια, αν όλα πάνε καλά. Πάντα έλεγα ότι είναι σημαντικό να είσαι πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση ώστε να κάνουμε τα πράγματα καλά μέχρι το τέλος. Θα παλέψουμε όσο το δυνατόν σκληρότερα για να τελειώσουμε μια σεζόν που ξεκίνησε καλά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τίτλους που απομένουν».