Σανλί για Αταμάν: «Αν και προπονητής μου στην Εθνική, θα κάνω ό,τι μπορώ να τον κερδίσω στον ημιτελικό»

Newsroom
Σανλί Ρεάλ - Φενέρ
Για τον ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό στο Final Four του Βερολίνου και την αναμέτρηση με τον Εργκίν Αταμάν ως αντίπαλο προπονητή, μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας ο Σερτάκ Σανλί.

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται και εκείνη για το Final Four του Βερολίνου (24-26/05), όπως ακριβώς και οι «αιώνιοι». Οι Τούρκοι θα βρουν απέναντί τους τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο ημιτελικό και ο Σερτάκ Σανλί μίλησε στη «Miliyet» ενόψει και των ημιτελικών.

Μεταξύ άλλων σχολίασε και τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο συνυπήρξε στην Εφές και την Εθνική Τουρκίας.

Οι δηλώσεις του Σανλί

«Eίναι ένα συναρπαστικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το να παίζουμε απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, φυσικά. Έφτασαν και εκείνοι στο Final Four μετά από πολλά χρόνια.

Στόχος μας όμως είναι να φτάσουμε πρώτα στον τελικό και μετά στον τίτλο, που ονειρευόμαστε όλη τη σεζόν. Έχω συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν για πολλά χρόνια και έχουμε πετύχει πολλές επιτυχίες μαζί.

Αν και είναι ο προπονητής μου στην εθνική ομάδα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον κερδίσω αυτή τη φορά γιατί είναι αγώνας χωρίς "αύριο" και για τις δύο πλευρές».

Για τον κόσμο: «Όλοι ξέρουν πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες οπαδοί. Αλλά και όλος ο κόσμος γνωρίζει τους οπαδούς μας. Θα μας στηρίξουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο Βερολίνο, όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι στο Βερολίνο, θα παίξουμε ως γηπεδούχοι».