Τα ζώδια της εβδομάδας από την Αση Μπήλιου

Gazzetta team
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Αση Μπήλιου
Διαβάστε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου, Άσης Μπήλιου. Ο πλανήτης πέρασε στις 5/10 στον Σκορπιό, όπου και θα µείνει ως το 2015, παραδίδοντας µαθήµατα υποµονής και ωριµότητας σε Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους και αναµοχλεύοντας συναισθήµατα, µυστικά, ταµπού, οικονοµικές και µεταφυσικές ανησυχίες.

Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Κρόνος αποχώρησε ήδη από το πεδίο σχέσεων - συνεργασιών - γάµου και παίρνει θέση για τα επόµενα δύο χρόνια στον οικονοµικό τοµέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό δεν σηµαίνει απαραίτητα πιέσεις, αλλά ότι µε κάποιον τρόπο θα χρειαστεί να διαχειριστείτε πιο πρακτικά και σοφά τα έσοδά σας. Κάποιοι από εσάς θα κληθείτε να τακτοποιήσετε θέµατα κληρονοµικά, περιουσιακά, διατροφών (αν υπήρξε διαζύγιο). Βάλτε στόχο µέσα στα επόµενα χρόνια να πετάξετε από πάνω σας το βάρος οφειλών και χρεών και φυσικά να δηµιουργήσετε προϋποθέσεις αποταµίευσης.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµικό νοικοκύρεµα.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ο Κρόνος παίρνει θέση απέναντί σας, στον τοµέα σχέσεων συνεργασιών και γάµου και για τα επόµενα δύο χρόνια φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει αρκετά η πορεία κάποιας σχέσης, του γάµου ή µιας συνεργασίας. Για κάποιους ίσως τελειώνει τώρα ένας κύκλος εµπειριών και ξεκινά κάτι νέο, ενώ για άλλους φθάνει η στιγµή της ανόδου στην καριέρα. Πρέπει όµως να είστε προσεκτικοί µε την υγεία σας και να αποφεύγετε αµελείς συµπεριφορές και κακές συνήθειες. Οι γεννηµένοι τον Απρίλιο θα δεχθείτε µεγαλύτερη επιβάρυνση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες, σηµαντικές σχέσεις.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η νέα θέση του Κρόνου µπορεί να αυξήσει το στρες και τις ευθύνες στην καθηµερινότητά σας, κυρίως σε θέµατα εργασίας. Ούτως ή άλλως, τα επαγγελµατικά θα είναι το «κυρίως πιάτο» της επόµενης διετίας. Χρειάζεται όµως, αν θέλετε όλα να κυλήσουν καλά, να βάλετε τα δυνατά σας και στα θέµατα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Η παρουσία του Κρόνου στον άξονα υγείας - εργασίας µπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στην υπερκόπωση και αυτό θα φανεί πολύ πιο έντονα στο τελευταίο τρίµηνο της χρονιάς, κυρίως για τους γεννηµένους τον Μάιο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιπλέον επαγγελµατικές ευθύνες.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό είναι φιλική προς το ζώδιό σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κεκτηµένα και να προοδεύσετε. Εκεί όπου µπορεί να σας δυσαρεστήσει κάπως είναι στον έρωτα, καθώς σχέσεις χωρίς ουσία και βάσεις δεν θα κρατήσουν πολύ. Αντίθετα, οι «γεροί» δεσµοί µπορεί να εξελιχθούν καταπληκτικά. Ο ερχοµός ενός παιδιού συµπίπτει κάποιες φορές µε την περίοδο της κρόνιας διέλευσης από τον 5ο οίκο, συνεπώς το θέµα απόγονος αποκτά πρωτεύουσα σηµασία στη ζωή σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πατήστε στα πόδια σας.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Οι κρόνιες περίοδοι στη ζωή µας είναι συνυφασµένες µε αλλαγές επί της ουσίας, µε σκληρή δουλειά και σηµαντικές εκκινήσεις, καθώς και µε ένα γενικότερο ξεκαθάρισµα, ώστε στο τέλος να µείνουν µόνο τα απαραίτητα. Από αυτή την εβδοµάδα, λοιπόν, ο Κρόνος θα αρχίσει να σας βαραίνει, πιθανώς µε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις ή µε την επιθυµία να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς και µε την ανάγκη απλώς να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας αφήνει να προχωρήσετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαναπροσδιορισµός στόχων.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό κατ’ αρχάς θα σας επιτρέψει να πάρετε µια ανάσα στα οικονοµικά, που τα τελευταία χρόνια σάς ταλαιπώρησαν αρκετά. Επίσης, θα µπορέσετε να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην «πώληση» των ικανοτήτων ή της δουλειάς σας και, αν είστε σε ηλικία σπουδών, θα καταφέρετε επίσης να διαχειρίζεστε µε µεγαλύτερη αποδοτικότητα τον χρόνο της µελέτης σας. Γενικότερα, ξεκινάει µια πολύ σηµαντική περίοδος για εσάς, την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε για να εξελιχθείτε και να βγείτε κερδισµένοι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάστε στις επιθυµίες σας.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας και σας αφήνει µε έναν καινούργιο εαυτό, σίγουρα πιο ώριµο, πιο αποφασιστικό, σοφότερο και έµπειρο. Από τη νέα θέση του στον Σκορπιό σάς προτρέπει να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά µε τα των οικονοµικών σας. Προσέξτε όµως τη διαχείρισή σας, πάρτε τα µέτρα σας στη διασφάλιση των κεκτηµένων σας και µην µπαίνετε σε αµφίβολες επενδύσεις ή ρίσκα, προκειµένου να έχετε πραγµατικά το κεφάλι σας ήσυχο. Οι κινήσεις σας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι απόλυτα ορθολογιστικές και µετρηµένες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γενική τακτοποίηση.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Υποδέχεστε έναν νέο επισκέπτη, µε διάθεση για αλλαγές, σηµαντικά νέα ξεκινήµατα, ξεκαθαρίσµατα σε σχέσεις, καθώς και για µεγαλύτερη φροντίδα προς τον εαυτό σας. Με τον Κρόνο, λοιπόν, θα περάσετε «αγκαζέ» τα δύο επόµενα χρόνια της ζωής σας. Ανάλογα µε το πόσο θα θελήσετε να κουραστείτε, ο Κρόνος θα σας ανταµείψει ή θα σας ταλαιπωρήσει. Αν δεν φοβάστε την προσπάθεια, τότε µη φοβάστε τίποτε! Μέσα στα επόµενα χρόνια, θα πάρετε πιο σοβαρά τις δεσµεύσεις σας, θα γίνετε πιο ρεαλιστές και σίγουρα πιο πολυάσχολοι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κοπιάστε και ανταµειφθείτε.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Καιρός να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη φυσική σας κατάσταση, για την υγεία ή την ψυχολογία σας, καθώς και για να προετοιµάσετε ένα καινούργιο επαγγελµατικό σχέδιο, επάνω στο οποίο θα δουλέψετε λίγο µυστικά, ή κάπως αποµονωµένοι από τον περίγυρό σας, και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία προς το µέσον της δεκαετίας. Ενα είναι σίγουρο µε τον Κρόνο στον Σκορπιό τα επόµενα δύο χρόνια: θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελµατικό επίπεδο και να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης στη ζωή σας!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκαθαρίσµατα παντού.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Κρόνος φεύγει σήµερα από το σηµείο πολιορκίας που διατηρούσε προς στο ζώδιό σας και εισέρχεται στον άξονα της φιλίας, του έρωτα και των στόχων. Μέσα στα επόµενα χρόνια θα ξεκαθαρίσετε, είτε µε τον καλό είτε µε τον δύσκολο τρόπο, σχέσεις, στόχους και όνειρα. Για κάποιους από εσάς θα εδραιωθούν νέες και πολύ σηµαντικές φιλίες, ενώ για άλλους µπορεί να προκύψει µια σοβαρή αισθηµατική σχέση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα πράγµατα θα αποδειχθούν πιο εύκολα σε ό,τι αφορά τη σταθεροποίηση καταστάσεων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες, αξιόλογες φιλίες.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Κρόνος περνάει σε µια «ζόρικη» θέση για το ζώδιό σας και από τώρα και στο εξής θα ζητήσει να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πιο εργατικοί ώστε να έχετε επιτυχία και καταξίωση. Η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό µπορεί να σας οδηγήσει και σε ξεκαθαρίσµατα στην προσωπική σας ζωή ή στην απόφαση να προχωρήσετε σε έναν γάµο ο οποίος πιθανώς θα εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο το κοινωνικό προφίλ σας. Την επόµενη διετία, πάντως, µη φανταστείτε ότι χωρίς κόπο και προσπάθεια θα επιτύχετε κάτι!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εργασία και υπευθυνότητα.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο Κρόνος παίρνει θέση στο φιλικό και επίσης υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και θα βοηθήσει να κάνετε βήµατα προόδου, ενώ θα σταθεροποιήσει ό,τι βρισκόταν σε ρευστότητα τελευταία (κυρίως τα οικονοµικά σας). Τα πράγµατα θα βελτιωθούν σηµαντικά στον οικονοµικό τοµέα και µέχρι την άνοιξη του 2015 θα δείτε πραγµατική «άνοιξη» και στο πορτοφόλι σας. Τα ερωτικά θα έχουν ευτυχέστερη κατάληξη, ενώ σηµαντική θα είναι η βοήθεια από ανωτέρους και η επιτυχία σας σε σπουδές, σχέσεις µε εξωτερικό και νοµικές υποθέσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελµατική ευελιξία.

Πηγή: homefood.gr