Δόξα και τιμή στην Άννα την Καραμανλή

Χρήστος Σταθόπουλος
Δόξα και τιμή στην Άννα την Καραμανλή
Η Άννα απέδειξε ότι δεν είναι για... αεροπλάνα και προσγείωσε ανώμαλα πολλούς μέσα στη Βουλή.

«Να πείτε του Χαρδούβελη να πάει να γαμ...» είπε η Άννα Καραμανλή χθες το βράδυ στη Βουλή και σήμερα έγινε ο κακός χαμός. Και δικαίως. Διότι η Καραμανλή εξέφρασε όλους μας τη στιγμή που αγανάκτησε, τρελάθηκε και δε "σεβάστηκε" την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Και τι έγινε που παραφέρθηκε; Η κυβέρνηση δεν σταματάει να βάζει φόρους λες και είμαστε μηχανές που κόβουν χρήμα, λες και μας χάρισε κανείς το κωλόσπιτο (κατά την ιστορική φράση του Γιαννόπουλου), λες και υπάρχουν άλλες 15 ζωές να ζήσουμε και σ' αυτή πρέπει να πληρώσουμε όλες τις αμαρτίες, για να μην πω μαλ@@ίες, των άλλων.

Δεν ξέρω αν για το φόρο ακινήτων είχε πετάξει μπαρούφα για την Εκάλη η Καραμανλή. Ξέρω ότι τώρα μίλησε με τα λόγια τα δικά μου, τα δικά σας, των γονιών σας, όλων. Και επιπλέον, είπε στον Χαρδούβελη και σε κάτι τέτοιους τύπους που δεν έχουν κατέβει την Κηφισίας κάτω από το Υγεία, ότι δεν πάει έτσι η δουλειά. Ότι θα έρθει η στιγμή που αυτοί που ζητούν την ψήφο του κόσμου, θα φάνε χαστούκια, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Αυτό φοβάται η Καραμανλή (καλά κάνει) και ο Σηφουνάκης και ο Αηδόνης και όποιος άλλος βάζει φρένο όπως μπορεί σε αυτό τον παραλογισμό.

Τον παραλογισμό που έφτασε στο απώγειο η Βούλτεψη, λέγοντας ότι είναι πεταμένα λεφτά τα χρήματα για αγορά σπιτιού. Και αιτιολόγησε, μάλιστα, την παραφροσύνη της τονίζοντας ότι εκείνη δεν έχει στην κατοχή της κάποιο ακίνητο.

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η κυβέρνηση που ρίχνει τόσους φόρους στους άνεργους που εκείνη δημιούργησε, εκπροσωπείται από πολιτικούς σαν την κυρία Βούλτεψη και τον κ. Άδωνι, ο οποίος μας είπε ότι «οι δημοσιογράφοι κατέστρεψαν τη χώρα» και όχι η παράταξή του μαζί με τους προηγούμενους.

Γι' αυτό, τιμής ένεκε σήμερα, όπως λέει κι ο τίτλος, δόξα και τιμή στην Άννα Καραμανλή.