Μπλέχτηκαν τα ρεύματα του ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Μπλέχτηκαν τα ρεύματα του ΣΥΡΙΖΑ
«Αριστερό ρεύμα» υπέρ ευρώ, «προεδρικοί» κατά ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ; Αντικρουόμενες δηλώσεις έκαναν σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με τη συζήτηση για το αν θα πρέπει να μείνει η Ελλάδα στη νομισματική ένωση.

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «ουδέποτε το κόμμα είχε θέση για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη» ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι «δεν λέμε "ναι" πάση θυσία στο ευρώ».

Οι δηλώσεις αυτές, σε μία προσπάθεια τήρησης των ενδοκομματικών ισορροπιών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν την εικόνα μιας μη κοινής γραμμής, καθώς και αντιφάσεις στις τοποθετήσεις των «ρευμάτων».

Οι ασαφείς θέσεις και το... μάδημα της μαργαρίτας για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη κάθε άλλο παρά ασφάλεια δημιουργούν στους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ψηφοφόρους να του εμπιστευθούν τις τύχες της χώρας, όμως στις κρίσιμες πολιτικά και οικονομικά στιγμές, οι αναδιπλώσεις και οι αντιφάσεις δεν προσφέρουν προοπτική διεξόδου από το τούνελ.

Πηγή: newpost.gr