Έρευνα: Όσοι χωρίζουν συνεχίζουν να βλέπουν Netflix με τον λογαριασμό των πρώην τους

Gazzetta team
Έρευνα: Όσοι χωρίζουν συνεχίζουν να βλέπουν Netflix με τον λογαριασμό των πρώην τους
Πάντα μένει κάτι από τον/την πρώην.

Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό, όπως είναι λογικό, χωρίζει και όλα του τα υπάρχοντα. Αλλάζει κωδικούς σε κοινούς λογαριασμούς κλπ.

Αυτό όμως μάλλον δεν ισχύει για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες streaming όπως το Netflix. Σύμφωνα με έρευνα οι πρώην σύντροφοι μπορούν άνετα να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν με τίποτα τον λογαριασμό του άλλου στο Netflix.

Το 5% των χρηστών του Netflix, του Amazon και του Now TV παρακολουθούν ταινίες, σύνολα κιβωτίων και άλλες εκδηλώσεις με αυτόν τον τρόπο, ενώ 42% συνολικά υπηρεσίες πρόσβασης μέσω λογαριασμού κάποιου άλλου.

Ο Ed Williams, προϊστάμενος του Edelman UK, δήλωσε στο συνέδριο: «Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το 42% των ανθρώπων λένε ότι έχουν συνδρομή και χρησιμοποιούν τη σύνδεση κάποιου άλλου».

Παραδέχθηκε μάλιστα πως και ο ίδιος έχει κάνει κάτι ανάλογο, επιτρέποντας στην προηγούμενη νταντά του γιου του να παρακολουθεί Netflix μέσω του λογαριασμού του, αφού επέστρεψε στην πατρίδα της, στην Αυστραλία.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της PR και της εταιρείας μάρκετινγκ Edelman αποκαλύφθηκαν χθες στη σύμβαση του Cambridge της Royal Television Society.