Tην Πέμπτη κυκλοφορεί το νέο iMac Pro

Gazzetta team
Tην Πέμπτη κυκλοφορεί το νέο iMac Pro
Η κυκλοφορία του νέου iMac Pro είναι θέμα ημερών, γεγονός που προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών φίλων της... οικογένειας των Mac.

Ο υπολογιστής αποκαλύφθηκε ως έκπληξη από την εταιρεία στο συνέδριο WWDC τον Ιούνιο με μία... αβέβαιη υπόσχεση για κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο. Όμως, εμφανίστηκε σήμερα ο SVP της Apple, Φιλ Σκίλερ, ο οποίος τόνισε σε συνέντευξή του στο τεχνολογικό μπλογκ Τ3 ότι η άφιξη του νέου iMac Pro στις προθήκες των καταστημάτων είναι θέμα ημερών.

Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία ανταποκρίθηκε σε ερωτήσεις δυνητικών αγοραστών του υπολογιστή μέσω mail, απαντώντας ότι θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως προανήγγειλε ο Σκίλερ, ο νέος iMac Pro είναι φτιαγμένος για επαγγελματίες και είναι τελείως διαφορετικός από την τελευταία γενιά των iMacs.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για τον υπολογιστή είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με 8πύρηνο, 10πύρηνο και 18πύρηνο επεξεργαστή Xeon με 16 GB VRAM, 128GB μνήμης ECC και σκληρό δίσκο 4TB SSD.

Πηγή: reader.gr