Ράδιο Αρβύλα: «Θα ανεβάσουμε επεισόδιο στο YouTube»

Gazzetta team
Ράδιο Αρβύλα: «Θα ανεβάσουμε επεισόδιο στο YouTube»
Σε νέα ανακοίνωση, οι Ράδιο Αρβύλα τονίζουν πως αρκετά ασχολήθηκαν με τον ΣΚΑΪ και δηλώνουν έτοιμοι να «ανεβάσουν» στο κανάλι τους στο YouTube το πρώτο τους διαδικτυακό επεισόδιο!

Το πρώτο τους διαδικτυακό επεισόδιο ετοιμάζονται να «ανεβάσουν» οι Ράδιο Άρβυλα -ενώ μαίνεται η κόντρα τους, όπως και του Βινυλίου, με τον ΣΚΑΪ.

Σε νέα ανακοίνωση, λοιπόν, και αφού αναφέρουν αρχικά «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον ΣΚΑΪ Κυριακή», σημειώνουν πως αρκετά ασχολήθηκαν και αποκαλύπτουν ότι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα ανέβει στο κανάλι τους στο YouTube επεισόδιο με τίτλο «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16»!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!

Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».