MasterChef: Τα πεταμένα μανιτάρια αποκάλυψαν την κλίκα (vids)

Gazzetta team
MasterChef: Τα πεταμένα μανιτάρια αποκάλυψαν την κλίκα (vids)
Τα όσα έγιναν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, αποκάλυψαν τα πρώτα... παρεάκια που έχουν φτιαχτεί στην μπλε ομάδα.

Οι πρώτες συμμαχίες στην μπλε ομάδα έκαναν την εμφάνισή τους στο MasterChef, μετά τα όσα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία και με αφορμή το λάθος του Παντελή Βούρου να πετάξει τα κομμένα μανιτάρια στα σκουπίδια.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει στο πιάτο μία παρασκευή που είχε ανακοινωθεί.

Όταν λοιπόν ο Σωτήρης Κοντιζάς τους έφερε αντιμέτωπους με το λάθος τους, τότε βγήκαν τα... μαχαίρια και δημιουργήθηκε η ένταση.

«Το μοιραίο αυτό πιάτο όπου μια παρασκευή έφυγε, πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον Παντελή», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έτσι το πουλήσαν; Εντάξει…» είπε διαμαρτυρήθηκε ο Παντελής Βούρος και συνέχισε: «Αυτό σας παρουσιάσαν; Έχει μανιτάρια κι άλλα στο καλάθι άμα χρειαζόταν.»

Όταν ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κυρικλάκης επισήμανε πως έψαξε η Σπυριδούλα και εκείνη ανέφερε πως είχε μόνο πατάτες και πράσα… «Γιατί να σου πω ψέματα; Θα μπορούσα να σώσω το πιάτο και δεν το έκανα;», ο Παντελής στράφηκε στον Χαράλαμπο Κωτσώνη να τον ρωτήσει. «Και κάτω να είχε, από τη στιγμή που έγινε ένα λάθος, κόπηκε. Από τη στιγμή που έγινε ένα λάθος και πετάχτηκε, το τι είναι να γίνει μετά, οι δικαιολογίες ή αν είχε κάτω έξτρα…»

«Είχαμε 50 λεπτά περιθώριο αν θέλαμε να το σώσουμε. Απάντησε μου αρσενικά» διέκοψε ο Παντελής.

«Παιδιά είχε ένα ολόκληρο καλάθι μανιτάρια από κάτω» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Παρόλα αυτά, οι συμπαίκτες του Παντελή επέμεναν πως δεν είχε, ή ότι αν είχε… δεν είχε σημασία. Ο Παντελής στη συνέχεια έκανε λόγο για κλίκα που δεν τον συμπαθεί, ενώ στα πλάνα που προβλήθηκαν σε flashback από το MasterChef φαίνεται ο Σταμάτης να λέει στον αρχηγό να επιλέξει τον Παντελή για το «κακό σενάριο».

«Κάτι τους πειράζει πάνω μου που δεν βρίσκω το λόγο, τι είναι αυτό που τους ενοχλεί. Εγώ πιστεύω ότι το ξέχασαν σαν παρασκευή και το θυμήθηκαν τελευταία στιγμή και λένε πως θα το μπαλώσουμε», λέει ο Παντελής μιλώντας στην κάμερα.

Από τη μεριά της η Σπυριδούλα θεώρησε ρατσιστικό το σχόλιο που έκανε ζητώντας να του απαντήσουν αρσενικά.

«Δεν έχει βρεθεί ακόμα η λέξη που θα τον περιγράφει. Είπε ψέματα απλά για να καλύψει τον κ..ο του!» είπε εκνευρισμένος ο Πάνος Τόγιας.