Το νέο τρέιλερ του «Game of Thrones» πήγε στο... Super Bowl! (vid)

Gazzetta team
Το νέο τρέιλερ του «Game of Thrones» πήγε στο... Super Bowl! (vid)
Μία από τις εκπλήξεις του φετινού Super Bowl.

Όσοι περίμεναν να δουν νέο τρέιλερ του «Game of Thrones» σε ένα από τα διαλείμματα του φετινού Super Bowl, είδαν την ευχή τους να πραγματοποιείται... στο περίπου. Ο Bud Knight, ο ιππότης που πρωταγωνιστεί στις τελευταίες διαφημίσεις της μπύρας Bud Light, είχε την ατυχία να πέσει πάνω... στο «Βουνό» του «Game of Thrones».

Η διαφήμιση αρχίζει χαλαρά και ανάλαφρα, με τον βασιλιά και τη βασίλισσα να απολαμβάνουν μία Bud Light καθώς ξεκινά ένα τουρνουά κονταρομαχίας. Ο ιππότης Bud Knight καλπάζει καμαρωτός με τη γαλάζια πανοπλία του, αλλά ο αντίπαλος τον γκρεμίζει στο έδαφος. Τον πλησιάζει και βλέπουμε ότι είναι ο σερ Γκρέγκορ Κλιγκέιν, γνωστός ως «Βουνό», από το «Game of Thrones». Και τον αποτελειώνει συνθλίβοντάς του το κρανίο (εκτός οθόνης, γιατί βλέπουν και παιδιά) όπως ακριβώς είχε κάνει με τον Όμπεριν Μαρτέλ στο όγδοο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίζεται και ένας από τους δράκους της Ντενέρις (με το μουσικό θέμα του «Game of Thrones») και κάνει το τουρνουά... μπάρμπεκιου. Και χρειάζεται να δούμε τις λέξεις «Game of Thrones. The Final Season», «#ForTheThrone» και «HBO. April 14» για να συνειδητοποιήσαμε ότι μόλις είδαμε μια επίσημη διαφήμιση της σειράς, κρυμμένη μέσα σε διαφήμιση μπύρας!

Πηγή: Reader.gr