Τσακαλώτος: «Και εγώ τρίτεκνος είμαι»

Gazzetta team
Τσακαλώτος: «Και εγώ τρίτεκνος είμαι»
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε την αύξηση στον προϋπολογισμό για τα επιδόματα τέκνων...

Μιλώντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι είναι «πρώτο νομοσχέδιο που υπερτερούν τα θετικά έναντι των αρνητικών». Στα θετικά ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος την αύξηση στον προϋπολογισμό για τα επιδόματα τέκνων και τον εξορθολογισμό για τρίτεκνους και πολύτεκνους. «Και εγώ τρίτεκνος είμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Για το Κτηματολόγιο ανέφερε ότι ιδρύεται ένας ενιαίος φορέας δημοσίου, ενώ τόνισε ότι θα έχουν προτεραιότητα αποζημίωσης οι εργαζόμενοι έναντι των τραπεζών για τους πλειστηριασμούς επιχειρήσεων που έχουν πτωχεύσει.

Για τα αρνητικά του νομοσχεδίου, ανέφερε ότι «δεν ήταν επιλογή μας να περάσουμε διάταξη για το 50+1» υποστήριξε απολογούμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές, στον απόηχο της εισβολής του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.

Μεταξύ των υπουργών που ενημερώνουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.