Σεξομανής πάπια έχασε το πέος της επειδή έκανε σεξ 10 φορές την ημέρα (pic)

Gazzetta team
Σεξομανής πάπια έχασε το πέος της επειδή έκανε σεξ 10 φορές την ημέρα (pic)
O Dave όπως είναι το όνομά του δεν σταματούσε να ερωτοτροπεί με την Dora, την Frida και την Edith με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ευνουχισμό.

Πολύ ακριβά πλήρωσε μία... σεξομανής πάπια την εμμονή της για σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ιατρικό κρεβάτι και να χάσει το πέος της.

Η ιστορία του Dave, όπως είναι το όνομα της συγκεκριμένη πάπιας, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο όταν το γεννητικό του όργανο τραυματίστηκε και εν τέλει μολύνθηκε αφού δεν σταματούσε να ζευγαρώνει με την Dora, την Freda και την Edith.

Μόλις το αντιλήφθηκε ο Josh Watson την πήγε σε κτηνίατρο, ο οποίος του έδωσε αντιβίωση, παυσίπονα, και οδηγίες να πλένει το πέος της πάπιας δύο φορές την ημέρα και να το σπρώχνει πίσω τουλάχιστον μία φορά.

Ο Dave συνέχισε να έχει το μυαλό του στο κάτω... κεφάλι και αντί να πνίξει τις... ορμές του, συνέχισε να ερωτοτροπεί με τα θηλυκά, φτάνοντας σε επαφή μαζί τους περίπου 10 φορές την ημέρα.

Όπως είναι λογικό το πρόβλημα ουδέποτε ξεπεράστηκε και έτσι, αυτή την φορά το πήγε στο Highcroft Veterinary Hospital όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το πρόβλημα είχε επιδεινωθεί και έπρεπε να του κόψουν το γεννητικό του όργανο.

Κάτι που έγινε, με αποτέλεσμα ο σεξομανής Dave πλέον να έχει μείνει με πέος μόλις ενός πόντου.

Ευτυχώς οι πάπιες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέλος του σώματός τους μόνο για να ζευγαρώνουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται η ούρησή του.