Θαύμα: Ήταν νεκρός για 20 λεπτά, αλλά ζει και... βασιλεύει (vid)

Gazzetta team
Θαύμα: Ήταν νεκρός για 20 λεπτά, αλλά ζει και... βασιλεύει (vid)
Οι γιατροί θεωρούσαν πως δεν είχε ελπίδες, αλλά ο 20χρονος φρόντισε να τους διαψεύσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα μικρό θαύμα συνέβη στις αρχές του χρόνου στο Μίτσιγκαν με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο..

Ο Michael Pruitt δούλευε με με τον πατριό του σε μία κατασκευαστική εταιρία, όταν ένα καλώδιο ρεύματος χτύπησε την σκάλα στην οποία βρισκόταν με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Το καλό για αυτόν όμως ήταν πως το σπίτι που έφτιαχναν ήταν της Katelyn Vines που έτυχε να είναι νοσηλεύτρια.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, έτρεξε από πάνω του και άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του CPR μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Αυτό δεν άργησε να φτάσει εκεί και να ξεκινήσει η μεταφορά του στο Beaumont Hospital στο Φάρμινγκτον Χιλς.

Όλο αυτό το διάστημα, οι προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, καθώς η καρδιά του δεν ανταποκρινόταν.

Μέχρι που μετά από 20 λεπτά έγινε το θαύμα. Ξύπνησε και άρχισε να τραβάει τα καλώδια που ήταν συνδεδεμένα πάνω στο σώμα του.

«Χρειάστηκαν 6-7 άτομα για να με κρατήσουν και θυμάμαι την γιατρό να λέει πως από τη στιγμή που δίνω τέτοιο αγώνα για να σηκωθώ, έχω επιστρέψει για τα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος που συμπλήρωσε: «Νομίζω οτι ξύπνησα εκείνη την ημέρα επειδή απλά δεν ήταν η ώρα μου για να φύγω».

Η Dr. Angela Chudler που τον ανέλαβε είπε: «Σίγουρα μιλάμε για θαύμα. Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη σε σπίτι νοσηλεύτριας και βοήθησε στο υπάρχει κυκλοφορία στο αίμα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα».