Πελάτης κατηγορεί ντελιβερά οτι του έφαγε την μισή παραγγελία (pic & vid)

Gazzetta team
Πελάτης κατηγορεί ντελιβερά οτι του έφαγε την μισή παραγγελία (pic & vid)
Ευτυχώς του επιστράφηκε όλο το ποσό της παραγγελίας, χωρίς ωστόσο να του δώσει κάποια εξήγηση για το τί είχε γίνει με αυτό που έλειπε.

Με την όρεξη έμεινε ένας τύπος στην Πενσιλβάνια, καθώς η παραγγελία που είχε κάνει σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής του, δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Κρις Πέιτον αποφάσισε να παραγγείλει από το Dickey's Barbecue δύο μερίδες spare ribs, με κάθε μία από αυτές να έχει συνολικά 6 κομμάτια.


Το delivery της παραγγελίας, έγινε μέσω της σχετικής υπηρεσίας DoorDash, μόνο που αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό θα περίμενε.

Και αυτό γιατί μόλις άνοιξε το πρώτο από τα δύο κουτιά, διαπίστωσε πως έλειπαν δύο κομμάτια από τα ribs και σχεδόν όλες οι πατάτες που το συνόδευαν.

«Ένιωσα χαζός. Ήμουν σοκαρισμένος που κάτι τέτοιο μου συνέβη», είπε ο άτυχος άνδρας στο FOX43, θεωρώντας πως ευθύνεται ο ντελιβεράς: «Θεωρώ πως έκανε στην άκρη και απλά αποφάσισε να φάει ένα σνακ από την παραγγελία μου. Είναι τρελό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι το φαγητό κάποιου αυτό, το έχει πληρώσει και περιμένει να το φάει όλο».

Όπως έγινε γνωστό, το DoorDash του επέστρεψε όλο το ποσό της παραγγελίας, χωρίς όμως να του δώσει κάποια εξήγηση για το τί είχε συμβεί.