Ινφλουένσερ κλαίει στο YouΤube γιατί της έριξαν το Instagram και θα πρέπει να βρει κανονική δουλειά (vid)

Gazzetta team
Ινφλουένσερ κλαίει στο YouΤube γιατί της έριξαν το Instagram και θα πρέπει να βρει κανονική δουλειά (vid)
Ίσως η πιο δραματική από τις μη δραματικές ιστορίες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του διαδικτύου.

Ποιος είπε ότι το επάγγελμα του influencer δεν έχει πίκρες αγαπητές φίλες και φίλοι; Προφανώς δεν έχετε μπει στη θέση του influencer που βλέπει τους κόπους μιας ζωής να καταρρέουν, όπως συνέβη σε μια νεαρή Instagrammer που είδε τους 113.000 followers της να εξαφανίζονται όταν το προφίλ της διαγράφηκε λόγω υπερβολικά πολλών reports.

Αυτό κάποιος πιο βασικός θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι ακριβώς το τέλος του κόσμου, φαίνεται πως είναι μεγάλο πλήγμα για την Jessy Taylor, καθώς όπως είπε η ίδια, «έτσι βγάζει τα λεφτά της». Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά, καθώς σύμφωνα και πάλι με την ίδια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πιάσει μια κανονική δουλειά όπως αυτές στις οποίες αλλοτριωνόμαστε όλοι εμείς οι λιγότερο φάμπιουλους, και μια τέτοια δυσοίωνη μοίρα δεν είναι γι’αυτή.

Έτσι απεύθυνε μια δραματική έκκληση μέσω YouΤube προς όλους τους ενδιαφερόμενους , όπου ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει τα reports. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η δακρυσμένηTaylor:



«Γεια σας παίδες, είμαι στη μέση του editing και το Instagram μου διαγράφηκε. Προσπαθώ να το ανακτήσω, καλώ όποιον μπορώ και δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει για μένα. Δεν είμαι τίποτε χωρίς τους followers, δεν είμαι τίποτε χωρίς τους followers.

Και όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να μου κάνουν hate ή να κάνουν reports εγώ κυριολεκτικά προσπαθώ να είμαι ένα καλύτερο γαμημένο άτομο. Θέλω να πω σε όλους όσους μου κάνουν reports – ξανασκεφτείτε το γιατί μου καταστρέφετε τη ζωή, γιατί βγάζω όλα τα λεφτά μου online, όλα και δεν θέλω να τα χάσω.

Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να με βλέπει στο χώμα και να είμαι σαν αυτούς και τους τύπους του 99% – τον κόσμο που δουλεύει 9 με 5 – που δεν είναι σαν εμένα, είμαι στο LA για μην είμαι έτσι.

Δούλεψα τόσο γαμημένα σκληρά για να φτάσω εκεί που είμαι και να το παίρνουν από μένα είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο.

Ήμουν πόρνη…δεν το κάνω πλέον αυτό γιατί βγάζω όλα μου τα λεφτά online. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε αυτή τη ζωή.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε κάποιοι είναι ότι δεν έχω καθόλου ικανότητες, χρωστάω 20.000 γαμημένα δολάρια λόγω του κολεγίου οπότε δε μπορώ να πάω στο κολέγιο ακόμα κι αν το ήθελα.

Δούλευα στα γαμημένα McDonalds πριν ξεκινήσω το YouTube, το Instagram, πριν να έχω 100.000 followers, όταν δεν είχα τα πάντα στη ζωή μου ήμουν μια γαμημένη loser. Δε λέω ότι είναι κακό να δουλεύεις στα McDonalds γιατί δούλευα εκεί αλλά δε θέλω να γυρίσω πίσω σε αυτή τη ζωή.

Δεν έχω καθόλου τυπικά προσόντα, δε θα μπορούσα ποτέ να δουλέψω σε μια κανονική δουλειά».

Η επίμονη influencer κατάφερε επίσης να σηκώσει ένα νέο Instagram προφίλ, με την ελπίδα προφανώς ότι αυτό θα μακροημερεύσει:

Πηγή: luben.tv