Η φυλακή που οι κρατούμενοι έχουν τα κλειδιά του κελιού και οι υπάλληλοι χτυπάνε την πόρτα για να μπουν (pics & vid)
Την φιλοσοφία που έχουν οι περισσότερες φυλακές στην Σκανδιναβία, φαίνεται πως υιοθετούν και στην Μεγάλη Βρετανία.
Κάτι που επιβεβαιώνεται με τους κανόνες που θα ισχύουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Ρέξαμ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Αγγλία και στην Ουαλία.
Εκεί, σύμφωνα με την DailyMail υπάρχει μία πιο light προσέγγιση των ανθρώπων που θα φιλοξενούνται, καθώς στο πλαίσιο του συστήματος που θα επικρατεί, οι κρατούμενοι θα έχουν τα κλειδιά του κελιού τους και θα μπορούν να το κλειδώνουν όποτε θέλουν.
Μάλιστα για να μπει κάποιος από τους φύλακες θα πρέπει να χτυπάει την πόρτα, αν είναι κλειστή και να περιμένει το ΟΚ για να περάσει μέσα. Εξαίρεση φυσικά αποτελούν οι περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή αν χρειαστεί να γίνει κάποια έρευνα.
Τα κελιά θα λέγονται «δωμάτια», οι κρατούμενοι θα λέγονται «άντρες», θα τους παρέχετε τηλεόραση και φορητός υπολογιστής, ενώ θα μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο τους, όπως αυτοί θέλουν.
Έτσι, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, θα δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στο δωμάτιό τους, προσέχοντάς το περισσότερο.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αυτές είναι οι δυσοίωνες προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα για το 2026: Συγκρούσεις, ΑΙ και ριζικές αλλαγές
- Καριερίστα του OnlyFans που έκανε σεξ σε μία μέρα με 100 άνδρες, βαπτίστηκε: «Σε δεύτερο πλάνο η καριέρα μου» (vid)
- Κινεζική εταιρεία χαρίζει χρυσό και ταξίδι στην Ανταρκτική σε 18.000 υπαλλήλους της (vid)
